Elena Furiase

Elena Furiase celebra la seva boda amb Gonzalo Serra: Els convidats VIP

La filla de Lolita ha citat a l'esdeveniment als famosos més cotitzats

Elena Furiase és coneguda per pertànyer a la família Flores, però té al darrere una brillant carrera com a actriu. Fa quatre anys, va començar una relació amb el músic Gonzalo Serra i no va trigar a convertir-se en la parella més mediàtica del moment.

Elena Furiase va sorprendre a tothom quan va anunciar una notícia completament inesperada: el seu primer embaràs. Lolita Flores, la seva mare, no s'ha cansat de la seva faceta com a àvia i cada vegada que pot li envia un bonic missatge al seu net.

Gonzalo Serra és molt més discret que el clan Flores, però entén que l'actriu és un personatge bastant estimat. Fa un temps va comunicar que tenia intenció de casar-se a la primavera de 2020, però la pandèmia va interrompre els seus plans.

Elena ha lluitat contra tot per celebrar un emotiu enllaç, que ha reunit els famosos més cotitzats del moment. Els periodistes s'han traslladat fins al lloc dels fets i estan descobrint coses veritablement al·lucinants.

Lolita va patir un dantesc episodi el dia del seu casament, just quan la famosíssima Lola Flores va pronunciar la seva mítica frase: «Si em voleu, aneu-vos-en». Sembla que la néta de l'artista podria experimentar una cosa semblant, ja que desenes de fans s'han mobilitzat per acompanyar-la en aquest dia tan especial.

Juan y Medio, exparella de Lolita, el primer a arribar

Elena Furiase, per fi, ha pogut celebrar el casament que sempre havia somiat i infinitat de cares conegudes seran testimonis de l'esdeveniment. El presentador Juan y Medio, exparella i íntim amic de Lolita Flores, ha estat un dels primers a entrar a la finca.

L'actriu ha sabut guanyar-se l'afecte de tot el seu entorn, ja que sempre ha demostrat ser una dona humil i treballadora. Precisament són aquests valors els que tant admira Charo Vega, que també ha arribat molt aviat al lloc dels fets.

Lolita Flores va confessar que estava bastant ocupada amb els seus projectes teatrals, fet que no permetia ajudar la seva filla a organitzar el casament. No obstant això, Elena ha tingut el detall de convidar els seus grans amics, ja que sempre ha tingut una magnífica relació amb la seva mare.

Els mitjans de comunicació més importants estan pendents d'aquest dia tan especial, ja que sens dubte farà història a la premsa rosa. Furiase té un poder mediàtic inigualable perquè pertany a la saga que més art ha creat a Espanya.

Ana Milán no s'ha volgut perdre el casament d'Elena Furiase

Elena gaudeix d'una carrera mediàtica plena d'èxits i, en alguns dels seus treballs, ha fet grans amistats. Per exemple, quan va participar a Master Chef Celebrity va coincidir amb Ana Milán i des de llavors són grans aliades.

Ana sent passió per la néta de Lola Flores, ja que sempre ha demostrat tenir un gran talent per al món de la interpretació. És cert que no ha tingut massa sort, ja que el pes dels seus cognoms és molt gran, però ha treballat en sèries importants.

Una altra amistat del concurs Master Chef Celebrity ha anat a la boda, la humorista Yolanda Ramos, amb qui va mantenir una gran relació fora de càmeres. Ella tampoc s'ha volgut perdre l'esdeveniment de l'any i s'ha presentat amb un elegant vestit de color vermell.

Pepón Nieto, company de professió de la núvia, és una altra de les grans celebritats que serà testimoni d'aquest dia tan important. Molt pocs coneixien aquesta amistat, però la veritat és que fa molt temps que gaudeixen d'una relació especial.

Gonzalo Flores, gendre de Lolita, haurà d'acostumar-se a veure desfilar per la finca a nombroses cares de la crònica social. Sempre ha estat generós amb la premsa, de manera que no tindrà cap problema en tolerar el treball dels reporters.

Tot i que han sortit publicades algunes fotografies dels convidats, hi ha un gran hermetisme al voltant de l'enllaç. El més normal és que hagin venut l'exclusiva a alguna revista, per aquest motiu la família no vol revelar cap detall.