Isabel Pantoja dins del cotxe i mirant a través de la finestra, amb ulleres de sol i bufanda blanca

Isabel Pantoja, aterrada després de l'ingrés de la seva mare: «Temen per la seva vida»

Isabel Pantoja no ha avisat Kiko Rivera que Ana Martín corre perill

Isabel Pantoja ha rebut una terrible notícia: la seva mare, Ana Martín, ha ingressat d'urgència a l'Hospital de Puerto Real. La tonadillera, feia molt temps que estava preocupada per la seva salut, ja que fa un temps va patir un ictus bastant complicat. 

Isabel Pantoja té una relació especial amb la seva mare i, de fet, viu amb ella a Cantora, finca que va heretar Paquirri des de fa anys. Quan va esclatar el conflicte amb Kiko Rivera va pensar a anar-se'n d'Espanya, però no vol deixar sola la seva mare.

Ana Martín sempre va confiar en el talent artístic de la cantant i va contribuir a convertir-la en una gran estrella de la música. No obstant això, hi ha qui assegura que aquesta dona sentia predilecció per Agustín i que realment volia que fos ell qui triomfés als escenaris.

Isabel mai ha tingut en compte aquests rumors, perquè ella coneix millor que ningú tot el que ha fet la matriarca per tirar endavant. La tia d'Anabel va perdre al seu pare quan era molt jove, així que va ser Ana l'encarregada de vetllar pels seus fills. 

María Patiño ha donat una exclusiva a 'Socialité' que ha deixat sense alè els seguidors de la tonadillera. L'àvia de Kiko Rivera va ingressar fa uns dies a l'hospital perquè preocupava molt el seu estat de salut.

«Ens expliquen que temen per la seva vida. Porta ingressada des de dijous, acompanyada d'Isabel Pantoja», informa una reportera de Telecinco.

Ana Martín, a les últimes: «L'informe mèdic és aterridor»

Kiko Rivera va ser un dels primers a parlar de la complicada salut de la seva àvia, ja que assegura que sent molt haver perdut el contacte. Ella viu a Cantora i ell no pot anar-hi perquè ara és íntim amic, tant d'Agustín com d'Isabel.

El DJ va acomiadar-se d'ella abans de marxar de la finca per sempre, encara que és probable que estigui molt preocupat després d'aquesta notícia. 'Socialité' assegura que «l'informe mèdic és aterridor» i que la vídua de Paquirri no se separa de la malalta.

Kiko Hernández, col·laborador de 'Sálvame', va ser el primer a donar la terrible notícia perquè «em veia en l'obligació moral». Assegura que Isabel no ha avisat ni al seu fill ni a la seva neboda, així que ho ha hagut de fer ell perquè la situació és cada vegada més extrema.

Isabel Pantoja margina Kiko Rivera: «Està dels nervis»

Pantoja no vol perdre el temps en discussions absurdes i, per aquest motiu, s'ha negat a contactar amb el seu fill després d'això que ha passat. Està convençuda que viurien en un nou enfrontament i ara vol centrar-se a tenir cura de la seva mare.

La tonadillera no ha trucat al seu fill per avisar-lo, així que ha estat Kiko Hernández l'encarregat de fer-ho. Tots pensàvem que ja havia assumit que no anava a tornar a veure la seva àvia, però no és així: «Està dels nervis».

Isabel va portar la seva mare a l'Hospital Universitari de Puerto Real, segons María Patiño, perquè és el centre més pròxim a Cantora. La presentadora assegura que la situació és força preocupant, tot i que part de la família, en desconegui la gravetat.

Anabel Pantoja està centrada en els preparatius del seu casament amb Omar Sánchez, però és possible que es traslladi a Cadis en els pròxims dies. La neboda s'ha encarregat de cuidar la seva relació amb l'ex de Julián Muñoz, precisament per poder acomiadar-se a gust de la seva àvia.

No obstant això, la cantant tampoc ha avisat la sevillana que, Ana Martín, es troba en estat greu. Kiko Hernández assegura que «hi ha preocupació» i que l'entorn de la família ha de ser conscient que està succeint.