Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Emma García al plató de 'Viva la vida'

Emma García, trencada després d'escoltar el seu col·laborador: «Vaig patir abusos»

Sofía Cristo ha fet que un tertulià de 'Viva la vida' confessi el seu infern

Sofía Cristo ha obert un debat molt polèmic que està generant un gran enrenou als platós de Telecinco. Va confessar que quan era petita va patir abusos sexuals per part d'una persona que coneixia bé als seus pares.

Emma García s'ha fet ressò d'aquest testimoni i un dels seus col·laboradors ha confessat que s'identifica amb la filla de Bárbara Rey. Estem parlant d'Enrique del Pozo, que no ha tingut cap pudor a compartir el seu relat amb els espectadors.

Enrique va parlar públicament de l'infern que havia travessat «fa quinze anys», en un programa de televisió que es deia 'Dolce Vita'. «Un bisbe va dir que era el nen el que provocava i jo vaig dir que vaig patir abusos sexuals quan era nen».

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

Emma García s'ha quedat sense alè en sentir l'esfereïdor testimoni del tertulià, ja que ella era desconeixedora de tot. Segons ha explicat, tot i que ho va fer públic hi ha molta gent que no era conscient del malament que ho va passar.

Enrique del Pozo va donar la notícia quan es va assegurar que el seu entorn més proper no patiria per aquesta. «Vaig haver de dir-ho quan la meva mare havia mort i aquest és el dolor que tinc: no haver-li-ho dit», comenta entre llàgrimes i sanglots.

Enrique del Pozo i la seva denúncia més personal: «Segueix succeint»

Emma García no ha trobat paraules per consolar al seu col·laborador, però l'ha felicitat per haver estat tan valent. «Vull donar les gràcies a Sofía Cristo perquè no es parla d'això i segueix succeint», ha declarat Enrique molt emocionat.

El cantant lamenta que hi hagi una part de la societat que tingui tant desconeixement d'aquests atacs i exigeix més formació sobre aquest drama. Fins i tot assegura que ha escoltat com hi ha gent que relaciona els abusos com l'homosexualitat.

Terelu Campos s'ha solidaritzat amb el seu company i ha confessat que ella també es va sentir molt emocionada amb el relat de Sofía. L'expresentadora ha reflexionat sobre el rerefons que hi ha darrere d'aquest problema que tant de mal està fent.

«Hi ha molts nens i nenes que els hi fa por dir-ho als seus pares, que els hi fa por. Pensen que no els creuran», comenta la germana de Carmen Borrego.

Emma García, sense paraules: «M'han amenaçat»

Enrique del Pozo vol deixar clar que «això segueix succeint i no és un atac a l'església», tal com van dir en el passat. Entre llàgrimes ha revelat: «Em va fer mal que companys de professió em diguessin que com havia estat capaç de fer-ho».

La filla de Bárbara Rey l'ha animat a reviure el malson que va patir sent un nen, però durant molt de temps va estar en silenci. Després d'explicar el que li va passar a 'Dolce Vita', hi va haver gent que el va acusar d'estar atemptant contra certes institucions.

Emma s'ha interessat a conèixer tots els secrets de l'infern del cantant i el pitjor ha estat quan ha confessat la pressió que va sentir. «T'amenacen, a mi m'han amenaçat», declara en un to que genera indignació.

Tot i que el cantant ha aconseguit deixar enrere aquest episodi, és conscient de tota la feina que han de fer les víctimes després dels abusos. D'altra banda, la sinceritat de Sofía ha aconseguit que molta gent prengui consciència d'un problema que malauradament encara no ha desaparegut.

Bárbara Rey va poder parlar amb la concursant de 'Secret Story' per intentar tranquil·litzar-la, ja que el suport de la família és fonamental en aquests casos. A més, l'artista va concedir una entrevista per explicar com va sentir-se després de rebre aquest cop tan esgarrifós.