Rocío Flores en un plató de Telecinco

Surten a la llum les fotos de Rocío i David Flores que faran més mal a Rocío Carrasco

Aquest cap de setmana s'ha celebrat l'aniversari de Rocío Jurado i la seva família ha estat present en la celebració

Aquest cap de setmana s'ha reunit la família de l'artista a Chipiona per commemorar el seu 77 aniversari. Rocío i David Flores també han acudit i han deixat una estampa que no li agradarà gens a la seva mare.

Tots els esdeveniments relacionats amb l'artista guarden el mateix patró, és a dir, a ells van tots els seus familiars a excepció de la seva filla gran. I és que Rociíto des de fa un temps va decidir no acudir a aquesta mena d'actes mediàtics i multitudinaris.

La inexistent relació amb tots els integrants de la família i el fet de voler evitar trobar-se amb ells, han fet que Rocío Carrasco es negui a acudir. A més a més, estem en vigílies que s'emeti la segona entrega que posarà el focus en la família directa, cosa que provocaria alguna topada.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Durant l'homenatge a l'artista s'han viscut molts moments emotius, especialment marcats per les diferents interpretacions d'algunes de les seves cançons. També, s'han ofert molts discursos en el seu honor que evidencien encara el dolor que se sent després de la seva pèrdua.

Tota la premsa del cor es va presentar al lloc per cobrir l'esdeveniment i intentar obtenir algunes declaracions. No obstant això, tots es van mostrar reticents a relacionar-se amb la premsa, però van oferir algunes opinions respecte a tot l'enrenou mediàtic generat.

Moltes veus qüestionaven si Rocío Flores acudiria a la cita de Chipiona, de fet, la seva absència es va convertir en la principal notícia de la jornada fins que va arribar al lloc al costat del seu germà.

Tots dos van oferir una escena que va ser captada en vídeo que no li agradarà gens a la seva mare. Les imatges van ser capturades per Jesús Díaz Moreno i és impossible replicar-les, ja que té els tuits protegits.

Rocío i David Flores molt units a la seva família materna

Cada esdeveniment que reuneix la família de 'la Més Gran' es converteix en notícia degut a les escenes que poden observar-se. Així mateix, la unió que hi ha entre tots els seus integrants és més que evident i això suposa un cop per a la filla gran de l'artista.

Hem presenciat en moltes ocasions la complicitat que hi ha entre els seus fills amb alguns familiars que li han ocasionat molt de dolor. És més, des de l'emissió del documental no s'esforcen a ocultar-ho i ho fan més evident.

Aquest passat cap de setmana es va viure una escena que llança un missatge directe contra Rocío Carrasco i que és molt cridaner. Els seus fills s'han mostrat molt propers amb Gloria Mohedano, i al costat de Gloria Camila han ofert una estampa impactant.

Les imatges en qüestió retraten el moment en què les quatre persones, entre abraçades, canten a l'uníson una cançó de l'artista. Mitjançant això s'acabarien els rumors d'una possible mala relació i també suposa un atac directe cap a la filla del boxejador.

Cal recordar que fa unes setmanes va saltar la polèmica contra Gloria Mohedano i el canvi de testament. I és que les informacions apuntaven que l'artista hauria decidit treure-la d'administradora després d'un suposat engany econòmic.

Molts a les xarxes han assegurat que aquesta escena està premeditada i estudiada per callar tots els rumors i les crítiques. A més, altres apunten que ho han fet amb la motivació de fer mal a la protagonista del documental.

Així que, el més possible, és que aquestes imatges no li faran gens de gràcia a l'afectada. Fins i tot, en moltes ocasions, ha declarat que no li agrada veure els seus fills al costat de determinats integrants de la família.

Segurament, Rocío i David Flores no es trobin darrere d'aquestes imatges tan meticulosament estudiades, però han format part d'elles. Així mateix, la família està més nerviosa que mai i posen tot el seu esforç per desmentir els rumors i les especulacions.

D'altra banda, es desconeix l'opinió de la primogènita de l'artista, però amb total seguretat abordarà el tema en el seu programa les pròximes setmanes.