Imatge de Piqué en un muntatge amb Clara Chía.

Clara Chía, la 'preferida' dels pares de Piqué: una més a casa i viatges amb família

Els pares de Piqué li han agafat molta estima a Clara Chía i li han obert les portes de casa de bat a bat

De Shakira es va passar a Clara Chía. De cop i volta, el context a Can Piqué va canviar radicalment. D'una cantant de fama internacional es va passar a una jove estudiant de relacions públiques. Quelcom que tan Piqué com la seva família van haver de gestionar i normalitzar amb la màxima celeritat. 

I ho van fer, com no podia ser d'altra manera. No es poden posar traves a l'amor i els pares de Piqué van ser part important d'aquesta normalització i integració de Clara Chía al seu entorn familiar. 

Mentre Piqué i Shakira anunciaven que havien partit peres definitivament, Chía es refugiava moltes tardes tant a casa del futbolista, com a casa dels seus pares. Fins i tot, en aquell moment, diversos veïns van explicar a mitjans del mon del rumore que havien vist la parella al terrat de casa els seus pares «tocant-se i fent-se petons». 

Imatge de Gerard Piqué i Clara Chía.
Gerard Piqué i Clara Chía, relació sòlida. | GTRES

Ara, amb la situació normalitzada, Chía és una més a casa. La jove estudiant de 23 anys ja ha fet diversos viatges amb Gerard Piqué, i fins i tot amb el germà de l'exfutbolista. Junts, van anar fins a Praga amb el germà del futbolista i la seva parella. Quelcom que demostrava que a casa les coses van d'allò més bé. 

Els pares de Piqué, encantats amb Clara Chía

A casa les coses van bé. Clara és una més i els fets parlen per si sols. Un altre dels esculls principals en les relacions, però, són les amistats. 

I Clara Chía, pel que diuen des de l'entorn de l'exfutbolista, és una més dels amics de Gerard Piqué. La jove va acompanyar l'exjugador del Barça en una boda a terres gironines a principis d'estiu i també se la va poder veure amb els amics de Piqué en un concert a La Cerdanya. Concert on, per cert, Chía també va estar acompanyada pels pares de Gerard Piqué

Piqué i Clara Chía a un esdeveniment a Barcelona
Clara ja coneixeria els fills de Piqué | Telecinco

«Els pares de Piqué li han agafat estima»

Els seus pares la veuen com si fos de casa i ho demostra l'última exclusiva de Diez Minutos. Segons la revista, Montserrat Bernabeu té «molta sintonia» amb Clara Chía i li han obert les portes de casa de bat a bat: «Els pares han agafat molta estima a la jove en ser conscients que ella ha estat el gran suport del fill en el divorci». 

Ara, segons la mateixa publicació, els pares de Piqué i la jove parella se n'haurien anat junts de cap de setmana. I a jutjar per les imatges, estan d'allò més bé: la mare de Piqué agafant del braç a Chía i l'exfutbolista i el seu pare abraçats. La cosa va bé a Can Piqué. 
 

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp