Cristina Pedroche

Cristina Pedroche parla del seu embaràs i deixa clar què passa

El vestit de Cristina Pedroche li va fer explicar la veritat sobre el seu embaràs

El vestit que Cristina Pedroche ha portat aquest any a la Puerta del Sol ha estat un dels més criticats i ridiculitzats. Però, el que molts no saben és l'important missatge que hi ha darrere de cada posada en escena de Cristina Pedroche. La col·laboradora aquest any ha donat un important missatge entre línies amb el seu vestit de les Campanades: el seu embaràs.

Així és, Cristina Pedroche està esperant un nadó amb el seu marit, Dabiz Muñoz. Tots dos estan molt il·lusionats amb la notícia, tant és així que aquest any el vestit ha estat modificat a última hora perquè ensenyés panxeta. La col·laboradora ha volgut ensenyar la seva panxa d'embarassada perquè la veiessin tots i així donar indirecta i directament la notícia del seu embaràs.

Cristina Pedroche ha causat molt d'enrenou aquestes Campanades

Tot i això, hi ha hagut diverses crítiques que han portat la protagonista del vestit i el seu dissenyador al programa Zapeando. Tots dos hi han anat per donar explicacions més detallades sobre el missatge ocult del vestit de Cristina Pedroche. Això sí, segons queda recollit en altres mitjans, a Cristina aquesta vegada li ha costat més descobrir-se: «M'estic adaptant al meu cos».

Aquestes van ser les paraules que Cristina va dir quan li van preguntar per les sensacions del vestit i la posada en escena. A més, se la veia una mica incòmoda, segurament pel seu estat.

Imatge de Cristina Pedroche a la Puerta del Sol
El 'look' més incòmode de Cristina Pedroche | INSTAGRAM @CRISTIPEDROCHE

 

Cristina Pedroche ensenya panxeta

El 'look' de Cristina Pedroche durant les Campanades d'Antena 3 ha fet parlar molt. Encara més quan es té en compte que la presentadora va voler modificar l'aparença del conjunt per mostrar el seu embaràs.

Això sí, la part negativa d'aquest any és que està rebent més crítiques negatives que mai. Hi ha qui no aconsegueix entendre el significat del vestit ni la posada en escena, tot i que ella sí que està contenta.

Imatge de Cristina Pedroche presentant les Campanades
Cristina Pedroche confiava molt en el seu vestit | ANTENA 3

«Estic molt contenta del vestit i del resultat, tot i que sé que no s'ha entès. Cada cop és més art, aquest colom era una obra d'art». D'aquesta manera, quedava reflectit l'interès de Cristina Pedroche en el vestit i la confiança que va dipositar en el dissenyador des del minut u.

Però, igual que tenia molt d'interès en el vestit, no en tenia tant per parlar del seu embaràs. Ella i el seu marit havien deixat estar el tema i no volien donar informació pública. Però, arran que es va descobrir la notícia, Cristina Pedroche va canviar el xip i va decidir ensenyar la seva panxeta d'embarassada.

Cristina Pedroche i Dabiz Muñoz
Cristina Pedroche i el seu marit només poden pensar en el nadó que ve | GTRES

 

Tot sobre el vestit de Cristina Pedroche

Sens dubte, aquest ha estat un dels anys en què Antena 3 ha causat més enrenou amb el vestit de Cristina Pedroche. Molts factors s'han ajuntat de cara a les Campanades del 2022 i han fet que la presentadora no estigués del tot còmoda. Tot i que ella ha assegurat que el vestit sí que li encantava i assegurava que era art, el seu llenguatge corporal era diferent.

És totalment normal quan es tracta d'un embaràs recent per a la dona, per la qual cosa acostumar-se al nou cos és difícil. Més encara quan hi ha el repte de mostrar-se naturalment davant de la càmera.

«Estic encara adaptant-me al meu nou cos i els canvis que vindrien. En treure'm la capa mirava que estigués el colom al seu lloc, la calça al seu lloc...». Amb aquestes declaracions ofertes al mitjà Informalia, Cristina Pedroche confirmava de nou la seva situació.

La presentadora no ha estat realment còmoda aquesta nit de Cap d'Any, cosa que ha estat evident per a molts.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp