Letícia

Letícia aconsegueix fer fora a la reina Sofia de casa posant-li una excusa

Letícia sap que la reina Sofia s'haurà d'absentar

Les noves informacions que han revelat des de l'agenda de casa reial confirmen que la reina Sofia haurà d'abandonar La Zarzuela per continuar els seus compromisos. D'aquesta manera, Letícia hauria aconseguit fer fora a la reina Sofia i la raó està més que justificada: ha d'acudir al funeral del papa Benet XVI al Vaticà.

Serà el pròxim 5 de gener quan se celebri el funeral del papa Benet XVI i al qual acudiran multitud de personalitats. Segons ha transcendit, els reis no hi acudiran. Tanmateix, en representació seva hi anirà la reina emèrita Sofia en solitari. Per això ella serà qui haurà d'abandonar La Zarzuela per complir les seves obligacions.

D'altra banda, els reis Felip i Letícia ho tenen tot preparat per al pròxim 6 de gener a la tradicional Pasqua Militar. Aquest és un dels principals motius pels quals la reina emèrita ha estat l'escollida per anar al Vaticà.

La reina emèrita anirà al funeral del papa Benet XVI

Aquest any durant les festes de Nadal a La Zarzuela tothom ha estat molt unit. Felip hauria recuperat el contacte amb la infanta Cristina i han passat diversos dies junts. Ara, els reis han de reprendre les seves agendes i complir tots els compromisos que tenen al davant.

Primer pla de la reina Letícia mig somrient
Letícia sap que la reina emèrita haurà d'acudir al funeral del papa Benet XVI. | GTRES

Un n'és el funeral del papa Benet XVI, que se celebrarà el 5 de gener, però els reis tenen altres compromisos. Segons ha publicat l'agenda de la casa reial, la reina emèrita Sofia serà l'encarregada de representar la casa reial al Vaticà.

Al funeral acudiran importants membres de les reialeses europees. De moment estan confirmats els reis Felip i Matilde de Bèlgica, però també s'espera que facin acte de presència Albert i Charlene de Mònaco. Segons ha transcendit, els grans ducs de Luxemburg, Enric i Maria Teresa, també podrien acudir al funeral del papa Benet XVI.

D'altra banda, hi ha una gran expectació per la primera aparició de Felip i Letícia el pròxim 6 de gener a la tradicional Pasqua Militar. Hi ha molta expectació per poder tornar a veure tota la família, ja que no se'ls veu en un acte públic des d'abans de la nit de Nadal.

No hi ha dubte que Letícia ho tindrà tot preparat per enlluernar en el proper acte. El seu estilisme ha acaparat totes les mirades i l'ha col·locada al centre de les polèmiques darrerament.

Foto de la princesa Elionor i la reina Letícia als premis Princesa d'Astúries.
La reina Letícia mai deixa indiferent ningú amb els seus 'looks'. | Europa Press

Letícia al centre de la polèmica pels seus 'looks'

Aquesta setmana, Letícia acaparava tots els titulars en revelar-se la gran quantitat de diners que hauria gastat aquest últim any en estilismes. Tothom sap que la reina és tota una apassionada el món de la moda i els seus 'looks' mai no defrauden.

Ara s'ha confirmat la quantitat de diners que hauria gastat per estar perfecta en cada esdeveniment. Segons ha revelat el portal britànic UFO No More, la reina Letícia hauria gastat 53.919,38 euros en moda. A més a més, el mitjà assegura que ha duplicat la dinerada del 2021 i l'ha triplicada respecte al 2020. D'aquesta manera, estaríem parlant de 100 nous articles. Al llarg de l'any passat, Letícia hauria estrenat un total de 129 peces diferents. Unes dades que han deixat sense paraules més d'un i l'han col·locada al centre de la polèmica.

Ser una de les reines més ben vestides no és una tasca senzilla i Letícia es pren molt seriosament cadascun dels seus 'looks'. De segur que ja ho té tot a punt per sorprendre'ns a la Pasqua Militar del 6 de gener.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp