Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Shakira, en una imatge en un esdeveniment esportiu, amb cara de sorpresa.

Shakira paga una milionada al seu excunyat dies després de confirmar que no se'n va

Shakira ha invertit una dinerada perquè el seu excunyat no reveli detalls de la seva família

Després de la difícil separació per la qual ha hagut de passar, Shakira podria pensar que tindria un Nadal tranquil, però no ha estat així. Al seu pare, William Mebarack, se li han complicat els problemes de salut que tenia i, a més, té problemes amb l'agència tributària. Però, per si no n'hi hagués prou amb això, ara ha aparegut una persona que ha afegit un problema més a la seva llista.

Es tracta de Roberto García, l'excunyat de la cantant. Roberto estava casat amb una de les germanes de Shakira, Lucila. Segons va explicar Kike Calleja a Sálvame, Lucila va demanar a Roberto que invertís una gran quantitat de diners en uns assumptes de la família de Shakira. Ell va accedir, però, un dia, se'n va anar a Barranquillas i el va abandonar com si res.

L'Omertà de Shakira

A més, també ha explicat que bona part dels diners que havia invertit van desaparèixer. Per això, Roberto García se sentiria «enganyat». Arran d'aquest fet, el passat mes de juny va començar a parlar amb diferents mitjans de Llatinoamèrica per donar-los informació sobre la cantant i sobre els seus problemes personals, cosa que no va fer gaire gràcia a la família de Shakira.

Precisament per aquest motiu, la cantant colombiana ha hagut de fer un pensament. Amb la intenció de convèncer-lo que parés d'escampar rumors sobre ella i sobre la seva família, li ha proposat un acord milionari. A canvi de tots aquests diners, Calleja ha especificat que «tot amb la condició que Roberto no parli  públicament mai més de la seva família».

A més a més, «ha hagut d'entregar una documentació compromesa de la família que podria fer parlar molt i que demostraria que tot el que ha anat tot aquest temps explicant és cert». Tot plegat, ha estat un tracte d'allò més misteriós. I és que poques coses se'n saben, només que l'acord es va firmar a les Illes Canàries i que la parella no s'hi va presentar físicament.

Shakira vestida de color morat i ulleres de sol a l'aeroport de Barcelona
Shakira ho ha portat tot amb la màxima discreció possible | Twitter

D'aquesta manera, Shakira està protegint tant la seva família com a ella mateixa, ja que el que menys vol és que sorgeixen rumors infundats que puguin afectar la seva esfera familiar. Sobretot, ara que marxa a Miami amb els seus fills. Aquesta marxa, però, s'ha vist interrompuda per la salut del pare de la cantant. Així, doncs, es diu que no marxaran fins al mes de juny.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp