Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Jesús Calleja a un 'photocall'

Jesús Calleja anuncia una gran notícia que preocupa la seva mare

Jesús Calleja sap com de malament ho passarà amb la seva absència

Jesús Calleja ha deixat tots els seus seguidors de la seva feina totalment impactats després de la darrera confessió que ha fet sobre la seva mare. Tot apunta que la dona s'ha emportat un gran disgust en assabentar-se de l'última decisió que ha pres el fill.

No hi ha cap dubte que Jesús Calleja ha esdevingut tot un referent de la televisió a Espanya. Gràcies als seus amplis coneixements en esports de risc, fa més de 15 anys que està al capdavant de diferents formats d'aventures com ara Volando voy o Planeta Calleja.

Ara a Jesús Calleja li ha arribat la gran oportunitat de la seva vida. Després d'haver aconseguit èxits tan importants com les ascensions a la muntanya Everest (l'any 2005) o als Set Cims (entre el 2006 i el 2008), aquest aventurer podrà ampliar les seves fronteres.

Fa uns dies, l'esportista va rebre l'oportunitat que tant de temps estava esperant: el presentador ha estat seleccionat per viatjar a l'espai en una de les naus de la companyia aeroespacial Blue OriginD'aquesta manera, Jesús Calleja es convertirà en el primer espanyol no astronauta a viure aquesta experiència, que serà emesa, exclusivament, a Mediaset i Prime Video.

Malgrat que Jesús Calleja està molt emocionat amb aquest nou repte que li acaben d'oferir, tot apunta que la família no estaria del tot conforme amb la decisió que acaba de prendre.

Jesús Calleja sap com és de difícil per a la seva família

Jesús Calleja sap que a la seva mare no li ha fet gens de gràcia la darrera decisió professional que ha pres. Encara que està acostumada al risc a què s'exposa el seu fill a totes i cadascuna de les seves expedicions, aquesta dona no ha pogut evitar preocupar-se pel viatge a l'espai.

Imatge de Jesús Calleja en una de les seves aventures de Planeta Calleja
Jesús Calleja canvia l'escalada per l'espai. | Mediaset

L'1 de gener la revista Pronto ha publicat l'entrevista més personal del conegut presentador de Lleó. Hi ha parlat, entre altres coses, de com ha estat d'important per a ell aquesta nova oportunitat. Jesús Calleja ha assegurat que, des de ben petit, la seva obsessió eren els astronautes. Malgrat que ha dedicat tota la seva vida a l'aventura, sempre va pensar que «allà dalt no podia arribar, que era impossible». Tanmateix, ara s'ha adonat que gràcies a «haver explicat les coses d'una altra manera i amb més proximitat a la gent», els seus somnis es faran realitat.

Aquest és el repte més gran de tota la seva carrera professional, però és conscient de com és de difícil per a la seva família, en especial, per a la dona més important de la seva vida. «La meva família està flipant. I la meva mare, Maria, és una patidora i està molt preocupada. Ella no vol que hi vagi i em diu: "Hi ha necessitat, fill, d'anar a l'espai? Si ja ho has fet tot". I jo li contesto: "Més que mai, més que mai cal anar a l'espai"», ha confessat Jesús Calleja durant aquesta xerrada.

Pel que fa a la seva preparació tant física com mental, Jesús Calleja ha assegurat que encara no sap com serà: «Tot és molt especial i els programes te'ls van deixant anar a poc a poc perquè tot vagi bé i no t'aclaparis». No obstant això, sí que ha volgut deixar clar que per viatjar a l'espai «el factor psicològic» és la clau, ja que allà dalt és essencial poder mantenir a ratlla les teves emocions.

Finalment, Jesús Calleja ha volgut desmentir un dels mites que envolten tot allò relacionat amb l'espai. «La gent pensa que l'espai està llunyíssim» i això no seria del tot cert. «L'estació espacial està a uns 300 quilòmetres. Si passem els 100 quilòmetres, entrem a la ingravidesa, perquè et trobes fora de la capacitat d'atracció de la Terra. Això ja és l'espai», ha assegurat Jesús Calleja.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp