Imatge d'Isabel Preysler

Isabel Preysler rep una pèssima notícia que li impedirà sortir al carrer

Isabel Preysler no es pot creure el que acaba de passar

Isabel Preysler no ha començat amb bon peu aquest 2023. I és que, després de confirmar la seva separació de Mario Vargas Llosa, 'la reina de corazones' ha rebut la pitjor de les notícies en relació amb la seva filla Tamara.

A finals del mes de setembre, la col·laboradora d'El Hormiguero va recórrer a les seves xarxes socials per anunciar el seu compromís amb Íñigo Onieva. Però, tan aviat com es va fer oficial aquesta notícia, van sortir a la llum unes fotografies de l'empresari fent un petó a una noia en un conegut festival de música.

Primer pla d'Isabel Preysler.
Isabel Preysler no s'ho esperava | GTRES

Va ser en aquell mateix moment quan la filla d'Isabel Preysler va decidir trencar la seva relació després de dos anys de festeig. Tot i que va assegurar que aquest dolorós capítol de la seva vida estava tancat per sempre, tot apunta que l'amor ha pogut amb tot.

Ara, i després de relacionar sentimentalment la Marquesa de Griñón amb el seu amic, Hugo Arévalo, tot apunta que la guanyadora de Masterchef Celebrity i Onieva haurien reprès la seva relació.

Tal com va informar fa uns dies Antonio Rossi a El programa de AR, «podem confirmar a través d'un amic directe d'Íñigo, però molt amic, que segueixen tenint relació i que la història entre ells dos no està gens acabada».

Però, després de moltes especulacions, ha estat la periodista Pilar Vidal qui ha confirmat la notícia al plató de Sálvame. «Jo vaig confirmar aquí que el 30 de novembre hi va haver un acostament entre Tamara Falcó i Íñigo Onieva».

Segons la periodista, «aquesta trobada l'havia sol·licitat ella per quedar bé i aquest acostament s'ha convertit en una reconciliació i en una segona oportunitat».

Tamara Falcó, feliç amb Íñigo Onieva
La filla d'Isabel Preysler i la seva parella s'han reconciliat | GTRES

Després de tot el que s'ha explicat els últims dies, ha estat la filla d'Isabel Preysler qui ha volgut aclarir d'una vegada per totes aquests rumors. «És veritat, hem tornat», ha assegurat a la revista Diez Minutos.

Tot i que ella està molt emocionada per aquesta nova etapa a la seva relació, a qui sembla que no ha fet especial il·lusió aquesta reconciliació ha estat a 'la reina de corazones'.

Isabel Preysler ha rebut el pitjor regal de Reis

Isabel Preysler no es pot creure que, després de com ho ha passat de malament la seva filla amb la infidelitat d'Íñigo i la seva posterior ruptura, hagi decidit confiar novament en ell.

I és que, segons sembla, després de la trobada que van tenir el 24 de desembre passat durant la Missa del Gall, la parella hauria reprès el contacte i hauria optat per donar una segona oportunitat al seu amor.

Ara, i després de conèixer les declaracions que van fer en el passat, tot apunta que Isabel Preysler i la resta d'aquest conegut clan no estarien gaire contents amb la decisió que ha pres la Marquesa de Griñón.

Muntatge amb Isabel Preysler i Tamara Falcó
Isabel Preysler no estaria gaire conforme amb la decisió que ha pres la seva filla | GTRES

En aquell moment, diversos membres d'aquesta família  van voler pronunciar-se.  Mentre que Ana Boyer va assegurar que «l'únic que vull és que Tamara sigui feliç», Julio José no va ser tan políticament correcte: «La meva germana es mereix un home que no sigui tan descarat».

Qui pitjor ho estaria portant és la mateixa Isabel Preysler. Segons ha revelat Pilar Vidal a Sálvame, malgrat tenir els seus propis problemes en relació amb la seva recent separació, s'hauria quedat «estupefacta» amb la notícia.

Però, a diferència dels Preysler, els que sí que estarien molt contents amb aquesta notícia són els éssers estimats d'Íñigo. Tant la seva mare Carolina com la seva germana Alejandra sempre han mantingut una bona relació amb la col·laboradora de televisió i tot apunta que aquest vincle es podria reprendre d'aquí a molt poc.

Per part seva, el grup d'amics de Tamara tampoc estaria gaire conforme amb la decisió que ha pres, però han decidit fer-li costat cegament.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp