Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Concha Velasco.

Concha Velasco necessita una màquina per respirar i té prohibit explicar-ho

Concha Velasco ha rebut noves notícies pel que fa a la seva salut

Concha Velasco ha començat l'any amb bon peu: la seva salut ha experimentat una millora notable i li han donat l'alta hospitalària. El seu fill Manuel, que es dedica a dirigir obres de teatre, ha agafat el control de la situació perquè ella no pot parlar amb la premsa. La revista Vanitatis assegura que li han prohibit parlar amb cap periodista i expliquen que no pot fer servir el seu telèfon mòbil.

Concha Velasco necessita una màquina per poder respirar, tot i que li han donat l'alta després d'haver superat l'últim ensurt que ha patit. Segons el mitjà esmentat anteriorment, «seguiria necessitant una bombona d'oxigen a causa dels seus problemes de respiració». El més important és que no expliqui res, és millor que no parli amb cap mitjà, però els seus fills sí que ho han fet i molt bé.

Muntatge de Concha Velasco i els seus dos fills, Manuel i Paco.
Concha Velasco pot sentir-se molt afortunada. | CatalunyaDiari
 

Concha pot estar tranquil·la perquè Manuel té una educació exquisida i està aclarint tots els dubtes. La dama de la interpretació s'està recuperant bé, però no es pot permetre el luxe de concedir entrevistes a tots els seus amics. Hi ha periodistes que han compartit moltes vivències amb ella i que estan preocupats, però, per ara, és inviable que reaparegui.

Concha, sempre segons Vanitatis, té prohibit explicar el que li està passant perquè no es pot sotmetre a cap pressió. No hi ha res dolent ni res a amagar i, per aquest mateix motiu, la família ha explicat amb detalls quina és la veritable situació de l'actriu. Tots els mitjans coincideixen amb el mateix: els fills de Velasco estan fent una tasca brillant.

Velasco és una dona forta, de fet, no estava previst que li donessin l'alta tan aviat, però no ha parat fins a aconseguir-ho. Les festes de Nadal són unes dates molt importants per a ella i no les volia passar a l'hospital, per això ha fet un petit esforç. Està molt animada i, segons el diari 20 Minutos, té força i ganes de seguir lluitant.

Concha Velasco ha de seguir un tractament estricte

Concha tenia problemes de mobilitat quan va ingressar a la residència i gràcies als professionals del centre va millorar força. Manuel va explicar que, de vegades, podia aixecar-se ella sola i fer algunes passes, sempre quan estava vigilada. Això és el que els agrada més del complex: l'actriu està atesa de forma constant, que és el que es mereix.

Primer pla de Concha Velasco amb ulleres i els llavis vermells.
Concha Velasco segueix endavant. | GTRES
 

Velasco és una estrella i la seva família només ha demanat una cosa: que la premsa la deixi envellir tranquil·la i sense angoixes. Els reporters estan complint aquesta petició perquè, a canvi, estan rebent grans favors per part de la família. Ella no pot agafar el telèfon ni donar informació, però els fills han ocupat aquest lloc i no han deixat lloc a l'especulació.

L'ex de Paco Marsó manté una gran amistat amb molts informadors, però ara no pot parlar amb cap d'ells pel bé del seu futur. Sí que continua veient els seus amics famosos, com ara Susana Uribarri, que ha tranquil·litzat els seguidors de l'artista. Segons explica, està molt més tranquil·la, el cap li funciona perfectament i no té problemes en aquest sentit.

Concha Velasco no podrà fer-ho en un temps

Concha, segons les dades publicades a Vanitatis, tindria una altra prohibició: mantenir «llargues converses» amb els mitjans. Els seus fills ja s'han encarregat d'aquesta qüestió i està tot solucionat, així que ella no té motius per trencar el silenci. L'únic que importa ara és que estigui bé i que pugui respirar sense ajuda de la màquina com més aviat millor.

Velasco, segons explica Manuel, ha de prendre precaucions perquè «la seva salut s'ha debilitat molt de pressa». Ara només ha de ser pacient i esperar que el tractament funcioni, que ja està donant els primers resultats.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp