Manel Fuentes i la seva parella, Clara Cabezas

Clara, la discreta dona de Manel Fuentes que també treballa a la televisió

Manel Fuentes té una relació allunyada del focus mediàtic

Manel Fuentes és un dels presentadors més rellevants de la televisió. Té una llarga trajectòria professional davant de les càmeres. En els darrers anys, ha estat centrat en la seva tasca al capdavant del concurs 'Tu cara me suena', d'Antena 3.

Tot i la seva fama, se sap molt poc de la seva vida personal, i dins d'aquesta, de la seva parella, Clara Cabezas, que també treballa a la televisió.

Manel Fuentes i Clara, la seva desconeguda parella

Manel Fuentes sempre ha intentat mantenir la seva vida familiar i sentimental allunyada dels focus. Li agrada mantenir en l'absoluta privadesa aquesta part de la seva vida. Per això, la majoria dels espectadors no saben res de la parella.

Ella, amb qui fa vint anys que manté una relació, també treballa a la televisió. Però no ho fa davant de les càmeres, sinó darrere. Actualment, en concret, és responsable de Programació i Imatge de TV3.

Manel Fuentes i la seva parella, Clara Cabezas
Clara Cabezas treballa a TV3 | Cedida

Pel que es pot veure a les seves xarxes socials, a Clara li encanta viatjar i gaudir de la natura. Així mateix, és una apassionada de la literatura, per la qual cosa no deixa de compartir recomanacions de llibres als seus seguidors.

Però això no és tot, la parella de Manel Fuentes és una persona molt familiar. Dóna un gran valor a les tradicions del seu entorn, com ha fet veure aquestes festes. Fa uns dies va compartir el que any rere any fan a casa seva: fer cagar el tió, com fa cinc dècades va començar a fer el seu avi Amadeu.

Tanmateix, enguany, tal com ha reconegut als seus seguidors, no ha pogut gaudir d'aquest moment tan especial per Nadal per culpa del coronavirus.

Manel Fuentes i Clara, més de dues dècades de relació

Tot i la protecció de la seva vida, se sap que Manel Fuentes i la seva noia estan junts des de fa més de vint anys, encara que mai no han passat per l'altar. Sembla que no tenen intenció de convertir-se en marit i dona oficialment.

Encara que en qualsevol moment ens poden sorprendre, com ja van fer altres parelles similars. Així, després de molts anys junts, s'han casat recentment Joaquín Sabina i Jimena Coronado o Antonio Resines i Ana Pérez-Lorente.

Manel Fuentes i la seva parella, Clara Cabezas
Manel Fuentes i Clara fa molts anys que estan junts, però no s'han casat | LND

Sigui com sigui, fruit de la relació, Manel Fuentes i Clara han tingut dos fills: Max i Bruna. El primogènit té 19 anys. Manel Fuentes li va dedicar unes afectuoses paraules quan va complir la majoria d'edat: «Vas arribar un dia de festa, de solstici d'estiu, de música als terrats i fogueres i petards als carrers»

Això, segons Fuentes, «sempre ha estat un bon presagi». I ara, li deia, «vola, gaudeix, viu intensament i busca cada dia la felicitat!». D'altra banda, la menor té 14 anys.

La parella segueix tan unida i feliç com el primer dia. Bona mostra d'això és que per celebrar els 50 anys de tots dos, Manel Fuentes i Clara Cabezas van celebrar una festa en família en un catamarà.