Fotomuntatge de Marta Riesco i Antonio David Flores

Marta Riesco revela l'infern que va patir a l'època d'Antonio David: «Lletja i dolenta»

Marta Riesco, suposada amiga especial d'Antonio David Flores, explica tota la veritat

Marta Riesco, col·laboradora i reportera de Telecinco, s'ha convertit en una de les cares més cotitzades de la crònica social. Fa molt de temps que treballa als mitjans de comunicació, però mai havia tingut tanta atenció com fins ara. Alguns periodistes l'han relacionat sentimentalment amb Antonio David Flores, exmarit i enemic de Rocío Carrasco.

La jove en cap moment ha tret partit de la seva estrebada mediàtica, ja que sap que si creua el límit no hi haurà marxa enrere. No vol ser el centre de la notícia, simplement pretén continuar amb la seva carrera periodística i protegir la vida privada. Tot i això, ha acceptat ser tertuliana del programa 'Ya son las 8', així que està força exposada i rep moltes crítiques.

Foto de la presentadora
Marta Riesco podria haver tingut una relació amb Antonio David Flores | Cedida

La periodista mai ha tingut l'afecte del públic, ja que hi va haver molts mitjans que la van fer responsable del drama que estava vivint Olga Moreno. La guanyadora de 'Supervivientes 2021' va decidir posar fi al seu matrimoni amb Antonio David perquè presumptament havia descobert la veritat. Segons van explicar a Telecinco, l'ex de Carrasco mantenia un festeig secret amb Riesco.

La col·laboradora de 'Ya son las ocho' mai ha confirmat ni desmentit la història i no vol vendre la seva vida sentimental. Sap que si fa certes declaracions els companys de premsa li perdran el respecte i es convertirà en un personatge més de la crònica social. És força estricta amb el seu presumpte romanç amb Antonio David Flores, però recentment n'ha fet una excepció.

Marta ha confessat que quan va sortir a la llum la seva «amistat especial» amb Antonio David Flores va passar una cosa que li va fer obrir els ulls. Es va adonar que fer certs comentaris a les xarxes socials era perillós. Segons ha revelat, durant setmanes els detractors li van dir que era «dolenta i lletja» i no la deixaven respirar.

Marta Riesco perd una persona important

Marta, seguint les informacions publicades, era íntima amiga de Rocío Flores, la filla gran d'Antonio David Flores. No obstant això, fa un temps que estan distanciades perquè se suposa que la influencer no confia en la periodista i pensa que no s'ha comportat bé. Riesco en cap moment ha concedit declaracions i, de mica en mica, es va guanyant el favor dels seus companys.

Ha demostrat que l'única cosa que pretén és continuar amb la seva vida i no tenir problemes amb ningú. Sonsoles Ónega, presentadora de programa on fa de tertuliana, està encantada amb ella i la considera una persona molt professional. El pas del temps va deixant enrere el conflicte que la va fer famosa, però Riesco continua patint les conseqüències.

L'exmarit d'Olga Moreno continua apartat dels mitjans de comunicació. Ha estat ell qui ha pres les regnes de la situació per donar resposta a totes les acusacions que estava rebent. En una de les seves intervencions va donar la cara per Marta i va insinuar que entre ells només hi havia una tendra amistat.

Marta Riesco, acusada d'aprofitar-se d'Antonio David Flores

Marta treballava de reportera a 'El programa de Ana Rosa' quan va conèixer Antonio David Flores i ja tenia força èxit a l'espai. No necessitava la fama de ningú per cridar l'atenció, però és cert que la seva presumpta relació li ha anat bé. Segons fonts properes, Antonio David Flores l'està acusant d'haver-se'n aprofitat per treballar de col·laboradora a 'Ya son las ocho'.

La periodista ha confessat que ha hagut de pagar un preu força elevat per ser sortir als mitjans de comunicació. Té a l'esquena un exèrcit de detractors que no la deixen respirar i que critiquen tots els seus moviments. Ningú no imaginava la seva situació i per això ha compartit el seu infern perquè la gent se n'adoni.