L'emotiu missatge de Clara Lago a Dani Rovira en anunciar la seva recuperació

L'humorista va compartir el seu diagnòstic ara fa sis mesos

Dani Rovira y Clara Lago en un photocall
Dani Rovira ha superat el seu càncer i ha compartit unes emotives paraules amb la seva xicota | Antena 3

La notícia sobre recuperació de l'humorista i actor Dani Rovira ha agafat tothom amb alegria durant els durs moments de la pandèmia. L'actor i humorista va anunciar a través de les seves xarxes socials que ha superat el limfoma de hodgkin que li va ser diagnosticat fa sis mesos. Rovira ha compartir amb els seus seguidors d'Instagram la seva arribada al «cim» després de sotmetre's al dur, però efectiu, tractament de quimioteràpia i radioteràpia.

Dani Rovira supera el càncer després de sis mesos de lluita

«Avui és el primer dia de la resta de la meva vida. ESTIC CURAT!. Tot acaba i tot comença avui. 6 mesos de pujada a una de les muntanyes més dures a les quals m'he enfrontat, però a la fi vaig arribar al cim i, creieu-me, les vistes des d'aquí són precioses i reveladores», començava el text publicat per Rovira a Instagram.

A més, el còmic ha volgut donar les gràcies a totes les persones que li han ajudat en aquest dur tràngol. Especialment a la seva xicota Clara Lago, a la qual ha dedicat unes emotives paraules. «Gràcies, companya, per compartir el pes de la motxilla, els avituallaments i per aquestes irrepetibles vistes. Gràcies per la llum en la nit i la cadira en el camí. I per no deixar-me anar...», escrivia l'actor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hoy es el primer día del resto de mi vida. ¡ESTOY CURADO! Todo acaba y todo empieza hoy. 6 meses de subida a una de las montañas más duras a las que me he enfrentado, pero al fin llegué a la cima y, creedme, las vistas desde aquí son preciosas y reveladoras. Nunca terminaré de agradecer a todas las personas (familia, personal sanitario, amigos, conocidos y desconocidos) que, de una manera u otra, han aliviado y ayudado en mi subida a esta gran escarpada. El ser humano es, de raíz, maravilloso y he podido comprobarlo. Gracias, compañera, por compartir el peso de la mochila, los avituallamientos y por estas irrepetibles vistas. Gracias por la luz en la noche y la silla en el camino. Y por no soltarme... Va por todos los que siguen subiendo cordilleras, y por todos los que, a pesar de darlo todo, no lo consiguieron. Estoy enamorado de la vida. No soy mejor que nadie pero, de lo que estoy seguro es de que el Dani que ha llegado a la cima, es infinitamente mejor que el que hace un año andurreaba por llanuras sin importancia. Y va por ti, querido amigo, héroe y profeta. Gracias por guiarme, Pablo. Tu mensaje y tu lucha sigue más presente que nunca. #siemprefuerte

Una publicación compartida de @ danirovira el

El missatge de Lago

L'actriu ha volgut respondre a la seva parella amb un missatge en què li confessa tot el seu amor. «Company, no em cap en el pit la felicitat de veure't arribar a aquesta línia de meta. Sempre et van agradar els reptes (jo t'he vist superar molts d'ells), però aquest, sens dubte, era dels més difícils», ha escrit Clara Lago al seu compte d'Instragram.

L'actriu ha volgut declarar que sempre va tenir confiança en ell, fins i tot en el període en què no estaven junts, qui ha lluitat contra la malaltia amb valentia i bon sentit de l'humor. «Mai vaig dubtar que ho aconseguiries, i que, a més, sabries veure un bon aprenentatge pel camí. Gràcies per deixar-me acompanyar-te, des de la proximitat i la distància. Ha estat un regal i un gran aprenentatge per a mi també. La incondicionalitat té forma de ocho tumbao», sentenciava el text.

La malaltia ha acabat per consolidar encara més la relació de Dani Rovira i Clara Lago. La parella ha demostrat la seva solidesa en un dels moments més complicats de les seves vides i ara estan més units que mai.


Comentaris

envia el comentari