Una famosa acusa Gloria Camila de patir un preocupant trastorn sense proves

Les exconcursants de 'Supervivientes 2017' no mantenen una bona relació des del concurs

Gloria Camila, filla d'Ortega Cano
Gloria Camila i la mare d'Alba Carrillo, Lucía Pariente, han tingut una disputa a les xarxes | Cedida

Gloria Camila s'ha enredat amb una famosa a través de xarxes socials. La mare d'Alba Carrillo, Lucía Pariente, ha llançat una greu acusació en la qual assegura que la filla d'Ortega Cano sofreix un trastorn alimentari.

Les dues dones mantenen una ferma disputa des que van coincidir en 'Supervivientes 2017'. La seva convivència durant el programa va ser molt complicada i sembla que la tibant relació continua malgrat el pas dels anys.

Lucía Pariente descriu a Gloria Camila de «gelosa bulímica»

L'última disputa entre Gloria Camila i Lucía Pariente va començar quan el compte oficial del concurs de Telecinco va publicar fa uns dies una piulada que obria les ferides del passat.

A tall d'exemple, el tuit assegurava que la participació de la mare d'Alba Carrillo a l'illa d'Hondures havia estat complicada perquè «molts afirmaven que Lucía Pariente era un llast per a la seva filla», resava el tuit.

La mare d'Alba Carrillo no va voler mantenir-se al marge de la polèmica i va contestar en Twitter a través d'un missatge en el qual va arremetre contra diversos participants de la seva edició. 

«No és cert, complicat va ser viure amb una dona rabiosa i maleducada que estava protegida pel seu pare, una gelosa bulímica, un masclista, dos ximples repetits, una vella i una italiana boja del cony. Els esmentats van fer tot per tenir ofici i treball en la tele. Penosos», va escriure Pariente. 

Gloria Camila es va donar per al·ludida davant la greu acusació de la mare d'Alba Carrillo, qui presumiblement es va dirigir a ella com «una gelosa bulímica».

Gloria Camila contesta a la mare d'Alba Carrillo després de la seva greu acusació

La filla d'Ortega Cano va aprofitar l'oportunitat per a contestar-li a Lucía Pariente a través de diversos stories publicats en el seu compte d'Instagram

«Passats 3 anys em trobo que la senyora Lucía Pariente continua donant la nota, rebentada i sense superar gens positiu dels altres. No és feliç si els altres ho són. Amargada es diu en el meu diccionari», va escriure aquest cap de setmana la filla del destre.

No obstant això, Gloria Camila també va voler defensar-se de les greus acusacions de la seva excompanya de concurs. La mare d'Alba Carrillo és bé coneixedora dels trastorns alimentosos que va sofrir la jove en el seu passat i ha volgut fer-li mal amb un tema tan seriós com la bulímia.

«Jo per sort no sofreixo aquesta malaltia, però sí que fa un any vaig sofrir pèrdua de pes per estrès emocional i mental. Això significa que per més que jo vulgui menjar aprimo pels nervis. Em vaig quedar en 47 quilos i és una cosa seriosa com per a riure. No li permetré que es fiqui en aquests temes i menys per a faltar el respecte i ofendre a algú», escrivia Gloria Camila.

Lucia Pariente no es va quedar callada després de la resposta de Gloria Camila i va contestar a través de Twitter. «T'autodenomines valent, això es diu protegida i prepotent amb dues gotes de supèrbia. La protecció és com la fama, avui la tens i demà... Si no tens res més... Recorda amb quina ràbia vas dir a les reporteres 'vaig a la universitat, sabeu el que és això?», va escriure la mare d'Alba Carrillo.

Tanmateix, Gloria Camila no va voler entrar novament al drap i va preferir ignorar a la seva companya per a no donar-li més fama de la que ja va aconseguir arran dels seus enfrontaments a l'illa.


Comentaris

envia el comentari