Toñi Moreno, a punt de plorar en directe recordant una de les persones més estimades

La presentadora ha tornat al seu poble natal i ha explicat quin és el lloc que sempre visita

Toñi Moreno a 'Mujeres y Hombres y Viceversa'
Toñi Moreno s'ha emocionat parlant de l'home de la seva vida | Telecinco

La presentadora Toñi Moreno està sent notícia aquests dies pels constants rumors de nou embaràs. No obstant això, aquests ja els ha desmentit i avui és protagonista de l'actualitat perquè s'ha emocionat en 'Viva la vida'. Ho ha fet en parlar del que ella considera que és l'home de la seva vida.

Sense embuts és com la gaditana ha fet referència a aquesta persona, que no és una altra que el seu pare, ja mort.

Toñi Moreno mostra el seu costat més sentimental

Durant uns dies, la presentadora ha marxat al seu poble, Sanlúcar de Barrameda, al costat de la seva filla Lola. Allí ha compartit temps amb la seva família i allí ha estat on ha rebut la visita inesperada del seu company Torito. Aquest no ha dubtat a viatjar fins a aquesta terra per a conèixer com és la vida d'aquella.

El seu apartament enfront de la mar, fotografies de la seva infància i fins i tot premis que ha rebut són els que aquest col·laborador de 'Viva la vida' ha pogut veure. No obstant això, també ha tingut la sort que Toñi Moreno li hagi portat fins a un lloc molt important. Un lloc aquest del qual ella ha dit: «És el lloc més especial per a mi».

En concret, li ha portat al camp, a una zona on hi havia dos arbres. Aquests, com ella ha reconegut, «els va plantar el meu avi Lorenzo. I els enderrocs que hi ha al costat són les restes de la casa que ell va construir i on va viure el meu pare». Així mateix, ha afegit: «Quan jo era noia, veníem aquí i el meu pare ens va fer un gronxador».

En aquest moment ha estat on ha començat a emocionar-se en recordar al seu progenitor: «Quan aquí ja no hi havia res, jo ja no sabia on estava això. El meu pare, quan ja sabia el pobre que s'anava, em deia 'cerca els arbres'. I jo venia per la zona, feia fotos a arbres, fins que els vaig localitzar».

Toñi Moreno emocionada ensenya on es troben les restes mortals del seu pare
Toñi Moreno ha parlat del seu pare, qui per a ella va ser l'home de la seva vida | Telecinco

El lloc on estan les restes del seu pare

Aquí ha estat on la presentadora s'ha mostrat més compungida. I és que ha reconegut que quan va trobar aquests arbres, el seu progenitor li va dir: «Aquí vull que reposin les meves cendres. I aquí està el meu pare»

Per aquest motiu és pel qual Toñi ha afirmat que aquest lloc és tan especial per a ella: «Jo quan em sento perduda vinc aquí i tinc una connexió amb ell meravellosa (...) Quan estic malament vinc i em quedo aquí una estona».
 

Així mateix, ha viscut un moment complicat quan ha reconegut que li entristeix que el seu pare no hagi pogut conèixer a la seva filla: «És de les coses que em fa una pena...».


Comentaris

envia el comentari