Kiko Matamoros torna a urgències hores després de rebre l'alta: «No estic bé»

El col·laborador reconeix que ha perdut 14 quilos i està «fotut»

Imatge d'arxiu de Kiko Matamoros
Kiko Matamoros admet que no es troba bé: «Estic fotut» | Catalunya Diari

El col·laborador de 'Sálvame’ Kiko Matamoros porta unes setmanes molt complicades pel que fa a la salut. I és que, després de sotmetre's a una operació de vesícula, va sofrir una pancreatitis i ha estat ingressat a l'hospital més de quinze dies.

Afortunadament aquest cap de setmana rebia l'alta per a així acabar de recuperar-se a casa. No obstant això, es va emportar un esglai perquè va haver de visitar novament urgències en qüestió d'hores. El motiu? Una obstrucció del catèter que té.

Al final, tot ha quedat en un contratemps sense importància, però té per davant un dur treball per a tornar a la seva vida normal. I és que no es troba encara bé, com ha donat a conèixer públicament en 'Socialité'.

Kiko se sincera sobre la seva salut

Res més conèixer-se que Kiko havia rebut l'alta hospitalària i es trobava a casa, els reporters de l'esmentat programa han acudit al seu habitatge. Així, han pogut gravar-li sortint de la mateixa al costat de la seva noia, Marta López Álamo, per a acudir a un restaurant.

Ell ha estat bastant esquiu amb la premsa i és que, amb el pressumit que és, no volia que se li veiés sense haver-se recuperat encara. No obstant això, la presentadora, Nuria Marín, ha manifestat que li veia genial.

L'espai ha trucat per telèfon al col·laborador i aquest ha respost. Així, ha entrat en directe per a exposar que, encara que se li vegi bé, «estic fotut. Físicament no estic bé». En concret, ha reconegut que ha perdut 14 quilos, que se sent feble i que està prenent diàriament set medicaments. Això sense passar per alt que, després de l'operació de vesícula, no tolera bé el menjar i gairebé no pot alimentar-se.

Això sí, la seva intervenció l'ha volgut concloure Kiko Matamoros amb un missatge molt positiu. En concret, ho ha fet dient que té moltes ganes de tornar a la seva vida normal, de fer esport i de seguir amb les seves rutines. I ho farà, però ara com ara ha de prendre's la recuperació amb calma. Una calma que també requerirà que deixi de costat els enfrontaments amb la seva exdona, Makoke, com el viscut aquest cap de setmana.


Comentaris

envia el comentari