Imatge de Miriam Saavedra

Miriam Saavedra, enxampada amb un famós futbolista en un iot a Eivissa

'Socialité' ha descobert a la col·laboradora gaudint d'uns dies a Eivissa molt ben acompanyada

Encara que ho ha negat en diverses ocasions, Miriam Saavedra ha estat enxampada en un iot acompanyada per un futbolista molt conegut. 

Ha estat el programa 'Socialité' el qual ha descobert que la col·laboradora de televisió està gaudint d'unes vacances a Eivissa al costat d'un jugador del Deportivo de La Coruña. 

El futbolista turc de 29 anys, Emre Çolak, és la persona que ha acompanyat a la model a les Illes Balears i podria ser qui l'hagi ajudat a oblidar-se completament de Carlos Lozano, la seva exparella. 

Allà ha aprofitat per anar a les platges cristal·lines de l'illa, per fer-se uns dinars i sopars de luxe i per assistir a espectacles al costat del futbolista. 

Carlos Lozano amenaça a Miriam Saavedra

No obstant això, Miriam no ha volgut ni afirmar ni desmentir el seu possible romanç. Encara que sí que ha volgut dedicar-li algunes paraules al seu ex. «Carlos hauria de superar ja la nostra ruptura, hauria de demanar ajuda mèdica, no accepta que ja no estarà amb mi mai més». 

Davant d'aquestes paraules, el presentador no ha volgut callar i li ha proporcionat una resposta molt violenta. «El que no he superat és que m'hagi enganyat amb un altre. Me n'alegro que se n'hagi anat sense papers, que és el que venia buscant». 

«Que tingui compte i deixi de parlar de mi, per a mi està morta, si pot marxar del país, millor. Si segueix et juro per la meva filla que surto allà fora i la destrueixo. Sort que no es va quedar embarassada de mi», han estat les dures paraules que ha volgut dir Carlos sobre Miriam. 

L'error de 'Sálvame'

El passat 13 d'agost, la peruana va acudir al plató de 'Sálvame' per explicar la situació tan dura que estava vivint. «El meu pare s'està morint. He estat tota la nit buscant respiradors, la gent s'està morint... Estic lluny de la meva família».

«El meu pare està molt greu, m'han dit que està molt malament, el pitjor de tot és que estic fatal. Demano al president del meu país que l'ajudi, no pot respirar. Els hospitals estan col·lapsats, no hi ha llits ni atenció. Està en una situació delicada». 

Després de dir això, Víctor Sandoval es va apropar per transmetre-li la terrible notícia que li havia donat el seu representant: «Diu que acaba de morir el teu pare, truca per telèfon». 

Miriam va contactar ràpidament amb ell. No obstant això, la notícia que li acabaven de donar no era certa, el pare no havia mort. Segons sembla, Sandoval hauria entès malament les paraules del mànager de la peruana.