Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Clara Lago en un foto penjada al seu Instagram

Clara Lago estrena nou 'look' i tothom pensa en Rocío Carrasco

L'actriu ha sorprès amb un canvi d'imatge totalment inesperat

L'actriu Clara Lago ha sorprès a tots els mitjans de comunicació a l'hora de posar a la BCN Film Fest amb un canvi de 'look' totalment inesperat. I és que va haver de canviar el seu color de cabell fa ja uns mesos per exigències del guió, passant del seu habitual color bru al ros.

Però, el que no sabíem és que darrere d'aquesta nova imatge de l'actriu s'amagava un extrem tall que sens dubte a més d'un li ha recordat a Rocío Carrasco. No és d'estranyar que el nou 'look' ens hagi transportat a la protagonista de la majoria dels titulars de la premsa rosa perquè ara Clara Lago porta el mateix estil capil·lar que Rociíto.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

Collage de Clara Lago i Rocío Carrasco
El canvi de 'look' de Clara Lago que recorda Rocío Carrasco | GTRES

El nou 'look' de Clara Lago

Fa temps que l'actriu comparteix el seu nou canvi d'imatge en les seves xarxes socials, però el que ha sorprès ara ha estat un detall que fins al moment havia passat desapercebut, i és que la madrilenya, a més de canviar-se el color del cabell del bru al ros, també s'ha rapat un lateral del cap.

Per tant, un canvi de 'look' amb el qual ha aconseguit acaparar totes les mirades dels fotògrafs al 'photocall' de la BCN Film Fest. Són dues tendències capil·lars que funcionen molt bé juntes, com ja ha demostrat Rocío Carrasco, perquè es tracta d'una cabellera que rejoveneix, que il·lumina la cara i que aporta una gran personalitat amb un toc diferenciador.

Tot i haver hagut de canviar el color de cabell per exigències del guió, Clara Lago ha preferit deixar les seves arrels fosques i així crear un contrast molt afavoridor entre el ros i el bru, i també protegir el seu cuir cabellut dels tints de cabell més nocius. Per completar el seu canvi, l'actriu ha escollit un vestit de color blau de tall 'baby doll' i amb una llaçada groga a l'altura de la cintura i completant-lo amb unes sandàlies de taló.

José Lucena, la nova parella de Clara Lago

Després de cinc anys junts, Clara Lago i Dani Rovira van posar fi a la seva relació el maig de 2019 i, malgrat que molts van pensar que havien reprès la seva relació després que passaran el confinament junts i que ella fos el seu suport durant el seu tractament contra el càncer, la revista 'Hola!' va confirmar que no eren parella i que «mai han tornat a ser-ho».

Tan sols unes setmanes després, va sortir a la llum una possible relació entre l'humorista i la cantant Ana Guerra arran d'un intercanvi de comentaris a les xarxes socials que va desencadenar en tota mena d'especulacions. No obstant això, ells mateixos van negar que això fos cert. Qui sí que ha refet la seva vida sentimental ha estat Clara Lago. 

El mateix dia que va sortir a la llum que la seva relació amb Dani Rovira havia finalitzat el maig de 2019, es van publicar unes imatges en les quals se la podia veure fent-se petons amb l'actor José Lucena. Tanmateix, Clara Lago sempre ha intentat ser molt prudent amb la seva vida privada i mantenir la seva intimitat tan allunyada com sigui possible de l'opinió pública, però aquestes instantànies han demostrat que entre ells hi havia alguna cosa més que una senzilla amistat. 

Unes fotografies en què tots dos surten molt afectuosos i, encara que des d'aquell moment no s'ha tornat a saber res sobre la seva relació, sembla que tot està bé entre ells. L'actriu està completament centrada en la seva trajectòria professional i prefereix omplir els titulars dels mitjans de comunicació per la seva feina i no per la seva vida sentimental.