Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Marta López al plató de 'Sálvame'

Marta López podria tenir xicot i ell també està concursant a 'Supervivientes'

Els dos concursants podrien haver iniciat una relació abans d'entrar al concurs

Més enllà de la dura experiència que suposa el fet de participar a 'Supervivientes', els espectadors sempre esperen que entre els concursants apareguin relacions entranyables i que ens facin somiar més enllà del qual podem veure a través de la pantalla. D'aquesta densa convivència a la qual se sotmeten els concursants i que els fa compartir illa durant tres mesos, han aparegut algunes relacions com la de Kiko Rivera i la model Jessica Bueno. Tots dos van iniciar una relació fora del 'reality' i van arribar a tenir un fill, encara que després la relació va fracassar i cadascun va acabar fent el seu camí.

Doncs bé, en l'actual edició del 'reality' de Telecinco encara no hi ha pistes que dins de l'illa hagi sorgit una parella, però, segons sembla, hi ha dos concursants que fora del programa s'haurien vist i potser, com més que amics. Així ho ha revelat a manera d'exclusiva Gloria Camila Ortega, i que ahir es trobava col·laborant en el debat de 'Supervivientes'. Aquesta ha afirmat que Marta López podria estar bojament enamorada de Tom Brusse, per tant, unes declaracions que han deixat als seus companys totalment impressionats i que li han demanat si tenia alguna dada més sobre el que estava explicant.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

Gloria ha assegurat que si ho deia no era per una sensació, sinó que tenia dades que la portaven a corroborar el que estava afirmant en directe. La filla de Rocío Jurado ha assegurat que fos del concurs, Marta i Tom han quedat en més d'una ocasió i no per a finalitats professionals. A més, ha assegurat que l'interès de Marta per Tom és tant, que ella s'interessava per saber on es trobava el jove i es presentava allà per a veure'l en persona.

De moment, el programa no els ha preguntat als dos concursants per aquesta presumpta relació i que s'hauria forjat fora de la televisió. Una informació que de ser certa, podria portar-nos a entendre les llàgrimes de Tom la setmana passada quan va assegurar que notava a Marta molt llunyana a ell, una gelosia que no es podien entendre entre dues persones que fa poques setmanes que es coneixen, però que cobren molt més sentit si veritablement hi ha entre ells un 'feeling' que traspassa la pantalla.

Sigui com sigui, en l'actualitat Tom i Marta estan distanciats l'un de l'altre, i és que la col·laboradora de 'Sálvame' ha decidit deixar de banda la seva bona relació amb Tom i integrar-se al grup gran de la seva illa, segurament per no buscar enemics abans d'hora. Una estratègia que li pot funcionar, però que anirà perdent a mesura que passin les setmanes i cada vegada quedin menys concursants.

Nou pal per a Sandra Pica

Sandra Pica va conèixer a Tom Brusse a 'La Isla de las Tentaciones', on van començar una relació amb molts alts i baixos des del primer moment, ja que s'ha vist sotmesa a presumptes infidelitats i mentides amb una Melyssa que seguia passant pel cap de Tom, i altres noies que asseguraven haver tingut alguna cosa amb Brusse mentre aquest ja estava sortint amb Pica. Tot això va generar una gran inseguretat en la seva xicota i, ara que semblava que havia aconseguit guanyar confiança en el seu noi, apareix aquest presumpte romanç entre la col·laboradora de 'Sálvame' i el temptador.

Una situació de la qual es desconeix quina és l'opinió de Sandra, i és que la seva relació podria morir igual que va néixer: a la televisió. No obstant això, de moment, Tom i Marta no estan passant el seu millor moment, però, això podria canviar si els dos segueixen participant i van eliminant a la resta de companys. Una cosa que faria que s'acostessin de nou i que d'aquesta manera poguéssim veure que hi ha entre ells, si només una amistat o el principi d'alguna cosa més.