Jorge Javier Vázquez presentant un programa en directe

L'avís de Jorge Javier a Telecinco sobre Rocío Carrsco: «Em nego»

El presentador de 'Sálvame' deixa clar qui ha d'opinar sobre els assumptes més delicats de la vida de Rocío Carrasco

La polèmica docu-sèrie sobre la vida de Rocío Carrasco està fent parlar molt i està ocupant moltes hores de la graella televisiva, segons van emetent-se cadascun dels 12 episodis dels quals consta aquest documental.

Sobre aquest assumpte hi ha barra lliure per a opinar de tot i precisament per això, Jorge Javier Vázquez va prendre una determinació dissabte passat durant l'últim 'Deluxe'. El presentador de Badalona ha enviat un contundent missatge a la direcció de 'Sálvame' perquè no es tornin a repetir unes certes actituds sobre el tema espinós de la vida de Rocío Carrasco.

«Per sortir en televisió no estem capacitats per a opinar sobre tot»

Ha estat després d'emetre el tràiler del vuitè episodi de la docu-sèrie, en el qual la filla de la més gran explicava la pallissa que va patir per part de Rocío Flores el juliol de 2012, quan el presentador del 'Deluxe' ha parat el programa per a dir que cal frenar l'espiral de comentaris frívols sobre aquest tema tan seriós. «Jo crec que ha arribat el moment, i ho sento i elevo aquesta petició a la direcció, que no se'ns deixi debatre a la babalà sobre un tema tan important. Sincerament crec que per sortir en televisió no estem capacitats per a opinar sobre tot. Aquí no es pot opinar de res», va confessar molt contrariat.

Jorge Javier ha posat de manifest que no hem de pensar que qualsevol persona pot parlar d'assumptes tan complicats com els relacionats amb el maltractament i per això, el presentador de 'Sálvame' li ha enviat un clar missatge a la 'cúpula' perquè a partir d'ara, aquest tipus de temes siguin tractats únicament per experts. «És un tema prou important i seriós per a desviar l'atenció cap a temes que no tenen a veure amb això. I és fer cap favor al testimoniatge d'una dona maltractada per diversos membres de la seva família», ha assegurat.

«Torno a casa amb els nervis destrossats per comentaris que haig d'escoltar»

Dissabte passat, Jorge Javier s'obria en canal i afirmava que hi ha hagut vegades que després de presentar alguns programes entorn de la dura vida de Rocío Carrasco, en arribar a casa ho ha passat francament malament. «Últimament torno a casa amb els nervis destrossats per comentaris que haig d'escoltar i recordar i per la insensatesa que s'està ensenyorint de molts de nosaltres. Demano, per la importància del tema, que aquest tema únicament el tractin especialistes. Almenys a 'Sálvame'», ha pregat a la direcció del programa.

Segons anava explicant el seu punt de vista, Jorge Javier s'anava escalfant encara més: «Em nego al fet que ens posem a debatre sobre la mar i els peixos. Em nego perquè és faltar el respecte a Rocío Carrasco. Jo per part meva en aquest assumpte no vull ni una falta de respecte sobre aquest tema. No hi ha debat, no és necessari. No podem estar aquí parlant i frivolitzant. Sortir en la tele no ens dona per a tot», ha conclòs el seu discurs Jorge Javier, davant el silenci dels col·laboradors presents en el plató de 'Sábado Deluxe'.

No és el primer crit d'atenció de Jorge Javier

Després del seu discurs del dissabte en el 'Deluxe', cal ressenyar que aquesta no és la primera vegada que Jorge Javier llança una proclama amb l'objectiu d'evitar debatre-ho tot sobre aquest tema tan sensible que concerneix Rocío Carrasco, el seu exmarit Antonio David i els seus fills, Rocío i David.

«Crec que debatem massa i hi ha coses que no tenen debat. La mateixa dinàmica d'aquesta cadena el que ens fa és debatre i opinar contínuament i jo crec que hi ha moltíssimes ocasions en les quals no hi ha debat», va sentenciar davant la mirada atònita dels seus companys de 'Sálvame'.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.