Rocío Carrasco amb expressió de dolor

L'emissió del documental de Rocío Carrasco perilla més que mai

L'estat anímic de la filla de la Jurado podria haver empitjorat molt

La sèrie documental protagonitzada per Rocío Carrasco no deixa de ser notícia. Aquesta continuarà aquest pròxim dimecres amb un nou episodi, després de l'aturada per l'entrevista en directe d'ella. I ho farà amb un lliurament realment dur. Sí, perquè revelarà realment com va ser la pallissa que va rebre per part de la seva filla Rocío Flores.

No obstant això, s'ha donat a conèixer que la continuïtat d'aquesta producció en la graella està a la corda fluixa. En concret, així ho ha revelat en el programa 'Viva la vida' el paparazzi Diego Arrabal.

Perilla l'emissió de la sèrie

Set són els episodis que fins al moment s'han emès de la citada producció. I en ells Rocío Carrasco ha parlat dels presumptes maltractaments que va patir a mans del seu ex Antonio David Flores. No obstant això, també ha relatat el seu greu accident de cotxe, el seu intent de suïcidi o el distanciament amb el seu pare, Pedro Carrasco. No obstant això, el capítol d'aquest pròxim dimecres, com s'ha vist en el seu avanç, abordarà la pallissa que li va donar la seva filla. Un episodi realment dur i esgarrifós que no deixarà indiferent ningú.

I precisament el relat d'aquesta circumstància i altres relacionades amb la seva primogènita tenen l'emissió de la docu-sèrie en la corda fluixa. Almenys, així ho ha donat a conèixer el col·laborador de 'Viva la vida' Diego Arrabal. En concret, aquest ha manifestat que «puc assegurar que perillen més que mai aquests capítols. Hi ha moviments judicials que així ho avalen. Rocío Flores està malament, realment està molt, molt malament».

Així mateix, ha afegit: «Jo crec que això no és un joc. Evidentment Rocío Carrasco ha viscut això en primera persona i ho està explicant i cal respectar-la, però per a salvar-se ella o el seu relat, posar a la filla, jo crec que és sacrificar a la filla».

La sèrie s'ha estat reeditant

Diego Arrabal ha donat a conèixer que s'han estat fent canvis a la producció. Exactament, ha exposat que «la setmana passada es va asseure Rocío Carrasco en un plató perquè realment han estat reeditant la sèrie, en concret, uns certs capítols que són molt durs».

És més, ha puntualitzat que «hi ha part del capítol on treuen la veu perquè no s'escolti tot, perquè són coses tremendes i coses que legalment poden portar conseqüències i no gaire bones no sols per a Rocío». No obstant això, el paparazzi s'ha guardat informació important sobre aquest tema. I és que va ser la mateixa Rocío Carrasco la que va explicar en l'entrevista en directe la decisió que havia pres. Així, va exposar que en el documental s'havia obert en canal explicant el seu dolor, però que considerava que uns certs aspectes que va explicar no volia que veiessin la llum.

Va manifestar que desitjava que s'ometessin algunes dades sobre la pallissa perquè no afavoririen en absolut a la seva filla. Una pallissa que, pel que sembla, el pare de la jove va intentar 'vendre' públicament a 'Sábado Deluxe' poc després que succeís.

Les reaccions a la possible paralització de la docuserie

El fet que Arrabal hagi manifestat que la citada producció està a la corda fluixa ha estat comentat pels espectadors. Els qui fan costat a Antonio David i a Rocío Flores, malgrat tota la informació que s'ha descobert de com van tractar a Carrasco, estan contents. Estan a favor que deixi d'emetre's i ho han deixat clar amb missatges en xarxes com aquests:

  • «Tant de bo tinguis raó Diego Arrabal i es pari aquesta sèrie. Ja n'hi ha prou de linxar a una filla».
  • «El maltractament psicològic que esteu cometent amb Rocío Flores, dia rere dia, a tota hora des del matí fins a la nit i en les xarxes socials. Tant de bo la justícia actuï ja».
  • «Tant de bo el que diu Arrabal sigui veritat i es foti l'emissió que ha volgut fer aquesta dona despietada».
  • «Encara sort, Diego Arrabal és l'únic imparcial».


No obstant això, els qui donen suport a Carrasco consideren que aquesta informació del paparazzi no és certa o creuen que no seria just que deixés d'emetre's. En el seu cas, ho han deixat palès amb aquests comentaris:

  • «Jo només sé que Mediaset no es posarà a emetre una cosa sense abans haver parlat amb advocats per a evitar-se problemes abans d'hora, i Rocío Carrasco igual. Més voldria Diego Arrabal».
  • «Això és el que volen tots els que defensen el masclisme».
  • «Envieu a casa a aquest impresentable i, de pas, que marxi Kiko Matamoros també. Mentiders, manipuladors, malvats...».
  • «Diego Arrabal sempre deia en el plató a les Campos que era incomprensible la mala mare que és Rocío Carrasco, i ara demana respecte a la filla? Però no volien que la mare expliqués per què no tenia contacte amb la seva filla?».


Caldrà esperar per a veure si Diego Arrabal té raó o no sobre la continuïtat de la docu-sèrie.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.