«La versió de Rocío Carrasco és un muntatge previ pagament»

Un íntim amic de Rocío Jurado acusa Rociíto d'inventar-se un drama per guanyar diners a la televisió

El punyent testimoni de Rocío Carrasco ha sembrat un profund descontentament en un part del públic. Molta gent considera innecessari que, per atacar Antonio David, hagués de treure a la llum l'episodi més vergonyós de la seva filla.

Recordem que, en l'esperada entrevista a 'Contar la verdad para seguir viva', ha relatat amb tot luxe de detalls l'agressió que va patir per part de Rocío Flores. En tot moment va deixar clar que no volia que ningú ataqués la jove pels fets. «No era ella la que em pegava, era ell», insistia.

No obstant això, els detractors de Rociíto no han tardat a sentenciar aquest atreviment. Consideren que Carrasco ha destruït l'última oportunitat que tenia d'acostar-se a la seva filla. Segons explica l'entorn de Rocío Flores, ella estava desitjant parlar amb la seva mare, tot i que, després dels últims esdeveniments, no seria d'estranyar que hagi canviat d'opinió.

Sembla que la filla de la Jurado té cada dia menys suports. I fins i tot, algunes persones que van ser íntims amics de la cantant, li han donat l'esquena. És el cas del periodista Jesús Mariñas que, durant una època, va tenir una relació molt especial amb 'la més gran'. Però, lluny de donar la cara per Rociíto, l'ha acusat d'estar aprofitant-se de la seva tragèdia per guanyar diners.

L'exdona d'Antonio David ha situat en el punt de mira a la premsa del cor. Defensa que cap informador ha estat just amb ella i que tots han caigut en la trama d'un ésser «despietat i cruel». Aquestes declaracions afecten a tots els professionals de sector. I, per aquest motiu, molts insisteixen que està equivocada.

L'últim a donar la cara pel gremi ha estat Jesús Mariñas. És un dels millors periodistes del sector i no consent que el testimoni de la filla de la seva amiga embruti la professió. Segons explica, Rocío està interpretant un paper per aconseguir cridar l'atenció dels mitjans.

«Jo crec que és un muntatge previ pagament del seu import», declara a la revista 'Diez Minutos'. Mariñas coneix molt bé Carrasco. I és que va ser ell qui li va fer la seva primera entrevista a la petita pantalla. En aquell temps, la televisió valenciana emetia 'Tómbola', un programa icònic per a la premsa social. Rocío va acudir a aquest espai i la seva actitud va deixar molt a desitjar.

Jesús Mariñas revela els secrets més foscos de Rociíto

Rocío Carrasco ha col·laborat activament amb els periodistes del cor. «Venia exclusives perquè, si tots guanyaven diners parlant de mi, per què no ho havia de fer jo?», declara en la seva polèmica docusèrie.

No obstant això, el problema de Rociíto no va ser que convertís la seva vida privada en un negoci. L'equivocació va estar en el comportament que tenia amb els reporters de l'època. Pel que sembla, la filla de la Jurado únicament era amable quan hi havia una motivació econòmica pel mig.

A més, sempre que acudia a algun programa, tenia una actitud força reprotxable. Era conscient que havia de respondre certes preguntes, ja que li estaven pagant per això, però, cada vegada que se sentia acorralada, atacava tothom que estigués a prop.

«Jo em crec més a aquella, que a aquesta», comenta Jesús Mariñas, fent al·lusió a l'època dèspota de Rocío. «Aquesta està prefabricada, muntada i teatralitzada», sentencia.

Aquestes declaracions, reproduïdes per la revista 'Diez Minutos', sembraran un gran descontentament entre els defensors de l'huracà Carrasco. A tothom li ha cridat l'atenció que, un íntim amic de Rocío Jurado, no solament no doni la cara per Rociíto, sinó que defensi Antonio David Flores.

I és que Jesús Mariñas té molt bon concepte del tertulià. Segons ha explicat, recorda les seves intervencions televisives amb molt d'afecte, tant pel seu talent, com per la seva sinceritat. L'exgendre de la Jurado concedia entrevistes de més de quaranta minuts a 'Tómbola', programa on treballava el mític periodista. En aquella època, enganxar a l'audiència durant tant de temps era tot un repte. Recuperarà Antonio David seva destresa davant les càmeres?


Comentaris

envia el comentari