Gloria Camila amb ulleres de sol veient una corrida de toros

Jordi González es queda sense paraules en saber el nou nom de Gloria Camila Ortega

Gloria Camila vol que es dirigeixen a ella com a 'Glo' i rep una allau de crítiques a les xarxes socials

Gloria Camila Ortega ha repetit aquesta nit com a col·laboradora del debat de 'Supervivientes'. La seva presència ja és habitual, junt amb la d'Isa Pantoja, que les situa com les dues filles de famosos que millor s'estan guanyant la vida a la televisió. A més, les dues han estat concursants del 'reality' i coneixen a molts dels nous concursants, per la qual cosa les seves opinions són d'especial interès.

Ara bé, aquesta nit Gloria Camila ha sorprès l'audiència quan ha manifestat que ja no vol que es dirigeixen a ella pel seu nom, sinó que vol ser reconeguda com a 'Glo'. És més, la filla de Rocío Jurado ha fet que Jordi González, presentador del 'reality', torni a repetir el seu nou nom per presentar-la. De moment, desconeixem el motiu pel qual ha decidit canviar el seu nom, però sabem que 'Glo' aporta un aire més modern al seu nom.

Gloria no ha volgut donar més detalls d'aquesta sorprenent decisió i no s'ha pronunciat al respecte en les seves xarxes socials, on no ha modificat els noms d'usuari. Tot i això, els seus seguidors no han dubtat en criticar la decisió de 'Glo'. 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Segurament, Gloria Camila vol desvincular la seva vida com a col·laboradora de televisió de la seva nova vida com a actriu. Tot i això, és molt difícil desvincular-la de la seva vida mediàtica. 

Ha traït a la seva família

D'altra banda, Gloria Camila ha traït a la seva família, ja que ha preferit donar suport a Lola, oblidant-se així d'Olga Moreno, la dona del seu cunyat. Per tant, Rocío Flores podria estar molt afectada, ja que té molt bona relació amb 'Glo'. No sabem si després d'això, seguirà sent així o si la relació entre les dues acabarà enfonsant-se.

És cert que la família no està passant pel seu millor moment i Rocío Carrasco ho està empitjorant, però està disposada a continuar amb les seves declaracions i revelar tota la veritat sobre la família Flores. Ha trencat el seu silenci, i no pararà fins que no es faci justícia.