Jorge Javier Vázquez presentant un programa en directe

Jorge Javier, contundent sobre les seves relacions: «És impensable que li agradi a algú»

El presentador ha sigut el convidat especial de Jesús Vázquez al canal que té a Mtmad

Jorge Javier Vázquez és un presentador que no té pèls a la llengua. El presentador de 'Sálvame' no dubta a dir el que pensa, però tampoc té objeccions a l'hora de parlar de la seva vida personal i de les seves relacions sentimentals. L'estiu passat, el periodista català es despullava emocionalment a seu bloc de 'Lecturas' per parlar de la crisi amorosa que estava travessant després de molts anys d'estar en parella.

El presentador estrella de Telecinco es mostrava molt vulnerable, insegur i amb l'autoestima baixa a l'hora de començar relacions íntimes, una conducta que està molt lligada a la fama i a la por que té de no complir les expectatives que es tenen sobre ell. «Pensar que no estaré a l'altura em fa baixar l'autoestima. Quan algú coneix una persona a través de la televisió, sempre es forja una idea que poc té a veure amb la realitat [...]. Total, que tinc una crisi sentimental, per no parlar de la sexual. Entre una cosa i l'altra, porto tot l'estiu solet. I tampoc n'hi ha per tant, escolta», assenyalava en un article publicat al seu bloc.

Ara, Jorge Javier s'ha tornat a sincerar amb Jesús Vázquez, que l'ha entrevistat en una nova entrega de 'El método Vázquez by Fitbit', el seu canal de Mtmad, on tracta diversos temes i dona consells per a portar una vida sana.

Jorge Javier es sincera amb Jesús Vázquez sobre la seva situació sentimental

Jorge Javier i Jesús s'han assegut cara a cara per parlar d'un tema fonamental que ha cobrat especial protagonisme arran de la pandèmia del coronavirus: la salut mental. Els dos presentadors de Telecinco han abordat temes com la gestió de les emocions, la depressió o les relacions de parella, i Jorge Javier s'ha esplaiat i ha exposat totes les seves inseguretats. «Quan algú em diu "ets molt guapo" a mi em sembla que em pren el pèl. És impensable que li pugui agradar a algú. T'ho prometo. Jo crec que quan portes tant de temps treballant-te emocionalment i ets conscient dels teus punts febles i de les teves lluites internes, et dius "com he d'agradar jo a algú?"», assenyalava Jorge Javier.

A més, tots dos han coincidit en què és molt difícil acceptar la solitud i estar bé amb un mateix quan no es té parella, quelcom que Jorge Javier ha aconseguit després de molts anys en una relació. «Jo he tingut dues parelles amb les que he sigut molt feliç, però també he tingut moltes històries amb gent amb qui he perdut molt el temps. Tenir parella és molt complicat. Jo he estat tota la vida buscant nòvio i m'he frustat moltes vegades. Ara que he tingut una relació de 10 anys i porto solter tres anys i mig, estic en un moment ideal de la meva vida», assegurava el periodista.

Jorge Javier parla de la depressió i reivindica la necessitat d'anar a teràpia

Però més enllà del tema sentimental, Jorge Javier també ha aprofundit en els problemes d'ansietat, estrès i depressió que va patir fa uns anys i que el van portar a deixar 'Sálvame' durant un temps. «Vaig haver de deixar 'Sálvame' durant una temporada per la tensió. Vaig dir: "fins aquí, no puc més"», recordava Jorge Javier, que també ha reconegut ser un «immadur pel que fa als sentiments» i haver-se centrat massa en la seva vida laboral i no en la personal.

En aquest sentit, el presentador ha volgut posar de manifest la importància d'anar a teràpia per saber gestionar les emocions i poder portar una vida plena. De fet, reconeix que sense l'ajuda de professionals no hauria estat capaç de superar la depressió i aprendre a desconnectar de la feina.