Rocío Flores i la seva tieta Gloria Camila

L'esbroncada en directe de Gloria Camila avergonyeix Telecinco

La germana de Rocío Carrasco explota davant les crítiques a Olga Moreno

La tensió que està provocant el documental de Rocío Carrasco entre algunes de les cares més conegudes de Telecinco ha estat el rerefons de l'enfrontament entre Gloria Camila i Belén Rodríguez. Les dues col·laboradores de 'Supervivientes' es van veure les cares diumenge passat al plató de 'Conexión Honduras' i no van dubtar a llançar-se algun retret.

A la germana de Rocío Carrasco no li han agradat gens les crítiques que Rodríguez està fent a Olga Moreno sobre el paper que la dona d'Antonio David Flores està tenint en el 'reality' i ha recalcat l'obsessió que l'experta col·laboradora té cap a la família de l'exguàrdia civil.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Belén Rodríguez, sobre Olga Moreno: «No està fent res»

El passat dissabte, dia 24 d'abril, va ser l'aniversari d'Antonio David Flores. La seva dona ho va tenir molt present i se la va poder veure plorant per no poder estar al costat del seu marit en una data tan assenyalada. «Aquí veig sentiments, sensibilitat, amor... És una família molt unida. 'Supervivientes' treu el millor i el pitjor i Olga és sensible», opinava Gloria Camila, quan va ser interrompuda per Belén Rodríguez.

«Me n'alegro molt que hagi estat l'aniversari del seu marit, perquè molts pensàvem que Olga ja no estava a l'illa. És l'únic vídeo que ha tingut en tota la setmana, no està fent res en el concurs», assenyalava la col·laboradora. «Està fent el mateix concurs victimista que va fer el seu marit, que només surt en un vídeo si plora», afegia Belén Rodríguez.

La veritat és que, des que Olga Moreno va arribar a Hondures, els únics vídeos que ha protagonitzat han estat parlant sobre el seu marit o deixant caure la seva opinió sobre la polèmica que s'ha generat després de l'estrena del documental de Rocío Carrasco. En aquest sentit, l'especialista en 'realities' no ha dubtat a assenyalar el poc protagonisme de la dissenyadora a 'Supervivientes'.

«Tens fixació»

Com era d'esperar, l'opinió de Belén Rodríguez no ha estat compartida per Gloria Camila, que ha esclatat contra la col·laboradora en sentir que les seves crítiques cap a Olga Moreno responen a l'antipatia que sent per Antonio David Flores. «Has de tenir més empatia i ser més objectiva. Estem de col·laboradors i cal ser objectius, perquè el que hagi passat fora no ha d'esquitxar una concursant, et caigui millor o pitjor el seu marit, o qui sigui», exclamava la filla d'Ortega Cano.

«Tens fixació amb tots els que envolten Antonio David. A Rocío Flores l'any passat la vas 'maxacar' i aquest any toca Olga. De debò, mira't l'obsessió que tens», acabava cridant Gloria Camila a Belén Ro, tirant-li en cara el seu objectiu per entelar el concurs de la dissenyadora.

Belén Rodríguez respon

La col·laboradora rebia les paraules de la filla d'Ortega Cano i s'afanyava a donar resposta. «Tu ets molt petita, però de tota la vida als comentaristes de 'realities' l'únic que se'ns demana és que no siguem objectius i que siguem subjectius, perquè si no, no sé què faríem debatent», es va defensar Rodríguez, al mateix temps que rematava: «Jo no tinc fixació amb ningú, tinc concursants preferits i altres que no m'agraden, i en aquesta edició ha estat Olga. Serà molt bona concursant, però només l'he vist plorant».

Però glòria Camila no es quedava callada davant l'explicació de Belén Rodríguez i li responia: «Seré petita, però no soc ximple. És diferent si ets poc objectiu amb els enemics», assenyalava. A més, va voler aprofitar l'ocasió per parlar sobre com ho estava passant Rocío Flores, enviant de pas un missatge als qui la critiquen: «Rocío no ho està passant bé, però crec que tampoc cal que estigui plorant per les cantonades per deixar clar que està malament».