«Era ella la que feia bullying»: Julia Janeiro, abatuda per una de les seves amigues

Les aparences enganyen, i després de complir 18 anys, la filla de Jesulín i María José Campanario ha de fer front a molts atacs

Després de complir els 18 anys, a Julia Janeiro no tot li està anant com li hauria agradat, i és que últimament s'ha posat en dubte aquesta imatge de nena bona i perfecta que els seus pares sostenen. La jove, que hauria patit bullying a l'escola, sembla haver trobat la manera per a destacar a les xarxes socials, on la competència és brutal. Així doncs, pel que es veu fins i tot ha cridat l'atenció de marques bastant importants que volen treballar amb ella.

Jesulín i María José Campanario la definien com una nena responsable i assenyada que sap molt bé el que vol a la vida, a més d'estar totalment centrada en els estudis, cosa que és de vital importància tant per al torero com per a la seva dona. De fet, han presumit del fet que Julia s'està traient el nivell més alt d'anglès i el carnet de conduir, i també han parlat, orgullosos, dels plans de la jove, entre els quals s'inclou començar una carrera universitària.

No obstant això, certs testimonis de gent propera a la jove, que l'han pogut conèixer bé, tiren per terra tot el que crèiem que sabíem sobre ella. Així ho ha revelat en exclusiva el programa 'Socialité', on una examiga de Julia ha tret a la llum la seva cara més fosca. «S'ha barallat amb nenes fins a estirar-se els cabells. Es portava malament amb mig Jerez. No queia bé, i va estar en diversos instituts. Que no és veritat el que explica de que li van fer bullying. A ella no li van fer bullying, ella va fer bullying», ha revelat al programa de María Patiño. «I es va ficar amb una nena que també era amiga meva. El que va fer va ser molt lleig, perquè es portaven bé, i la Julia va fer uns comentaris lletjos cap a ella quan van deixar de ser amigues. I, vaja, que si alguna vegada l'han anat a buscar, ha sigut perquè ella ha fet alguna cosa abans».

Aquest testimoni treu a la llum el costat més macarra i rebel de Julia, qui, pel que es veu, tampoc ha dubtat a prendre el nòvio a diverses de les seves amigues. «La odien, l'hi tenen jurada, perquè s'ha ficat en moltes relacions de nenes de Jerez. Si tu vas a un botellón a Jerez i preguntes per la Julia Janeiro, et prometo que poden sortir mil històries. Ha fet plorar a moltes nenes de Jerez». I afegeix: «Quan va començar a deixar de seguir molta gent, al cap de poc mesos que l'Andreíta complís els 18, penjava stories on sortia anant de compres amb la seva mare i ensenyava la roba que es comprava, que valia un dineral, de botigues de luxe. Recordo una foto seva de quan tenia 14 anys on surt fumant. Penjava fotos amb paquets de Camel a l'habitació».

El luxós estil de vida del nòvio de Julia Janeiro

Janeiro no és l'única que ha sortit escaldada. A 'Socialité' també han posat en dubte el ritme de vida del seu nòvio, Brayan Mejía, jove promesa del futbol, que, pel que sembla, té uns gustos bastant cars que està molt lluny de poder-se permetre. I és que els seus ingressos no encaixen gens amb la caríssima roba que porta o els hobbies que té. Queda clar que Brayan és amant de la bona vida, i també del postureig. Cosa que crida especialment l'atenció, ja que segons apunten al programa, jugant en un equip de tercera divisió no pot guanyar més de 300 o 500 euros al mes. «És una categoria no professional i tots els jugadors ho compaginen amb altres feines per poder viure. Segurament està enlluernat pels luxes del futbol professional, però si segueix aquest camí no crec que arribi a debutar com a professional», apunta un expert.


Comentaris

envia el comentari