Nou 'zasca' de Rosa Benito a Rocío Carrasco: «Aquest és el teu lloc»

La col·laboradora de televisió ha publicat una fotografia de Rocío Jurado i ha rebut una allau de crítiques

Rosa Benito no ha dubtat en carregar contra la seva neboda, Rocío Carrasco. És cert que, al principi, semblava que li donava suport, però ha anat canviant d'opinió i contínuament intenta desmentir les seves declaracions. Ara bé, també ha aconseguit posar-se a ella mateixa en dubte, ja que s'han publicat uns vídeos en què deia tot el contrari.

Cal destacar que Carrasco també ha parlat sobre la seva tieta en l'entrevista que ha concedit aquest dimecres,21 d'abril. «Em fa molta pena que la meva tieta actuï d'aquesta forma i tingui aquesta actitud, ja que ha patit per mi i per tot el que ha patit la meva mare. A més, és conscient de totes les coses», assegura Rocío Carrasco. No obstant això, Benito ha volgut donar-li un 'zasca'.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

El nou 'atac' de Rosa Benito a Rocío Carrasco

Després de l'entrevista de Carrasco, Rosa Benito ha anat més enllà i ha aprofitat la seva intervenció en el programa 'Ya es mediodía' per afirmar que «si ella em truca i em diu 'tieta, et necessito', jo hi seré». No obstant això, en sortir del programa ha publicat una fotografia a les xarxes socials que podria ser un nou 'zasca' per a Rocío Carrasco.  

En concret, en el seu compte d'Instagram, ha compartit una fotografia en què apareix un quadre amb el retrat de Rocío Jurado. A més, ha acompanyat la publicació amb el següent missatge: «Aquest és el teu lloc... Aquí sí». Per tant, podríem interpretar que fa referència a les declaracions de Carrasco en la sèrie documental i assegura que aquesta no és la manera de recordar-la, sinó a casa pregant pel seu descans en pau.

Allau de crítiques a les xarxes socials

És cert que la publicació de Rosa Benito ha aconseguit més de 8.000 'm'agrada' i comentaris a favor, però també ha rebut una allau de crítiques, que defensen a Rocío Carrasco

  • «Tant d'amor a la cunyada i crucifiques a la filla, que és el que més estimava ella en el món, igual que tu amb la teva filla».
  • «Ella (Rocío Jurado) no estarà contenta si no ajudes a la seva filla. Encara pots. Com a dona, com a mare, com a tieta, com a ésser humà».
  • «El racó és preciós, però si veiés el que estàs fent amb la seva filla, t'empassaves el gerro».
  • «El seu lloc de sempre i per sempre serà amb la seva filla. No ho dubtis, estimada».
  • «Si ella baixés, et posaria a tu en el teu lloc».
  • «Com intentes manipular. Si fos viva us posaria en el vostre lloc, lluny d'ella».

Per tant, hi ha moltes persones que no entenen l'actitud de Rosa Benito amb la seva neboda. És més, celebritats com Carlota Corredera i Jorge Javier Vázquez també han volgut parlar sobre el seu comportament: «Em sembla molt greu el discurs de Rosa Benito, sincerament. Coneixent la història i com va succeir, em sembla molt greu minimitzar el que ha passat», ha denunciat el presentador.


Comentaris

envia el comentari