Rocío Carrasco relata l'infern que ha viscut amb Rocío Flores: «No em peguis!»

Ho hem pogut veure a l'avançament del proper episodi de la seva docusèrie, que s'emetrà aquest dimecres

Dimecres passat es va viure un moment històric a la televisió: Rocío Carrasco, després de molt de temps, tornava a seure en directe en un plató. Ho feia per resoldre dubtes sobre els aspectes que fins al moment havia explicat a la seva sèrie documental i també per respondre a tots aquells que l'havien criticat, com Alessandro Lequio o Rosa Benito. A més, va deixar al descobert les mentides de la seva filla, Rocío Flores, i va donar algunes pinzellades de la pallissa que aquesta li va clavar fa anys. No obstant això, a l'avançament del proper episodi de la docusèrie es pot veure com Rociíto entra de ple en aquesta situació violenta i dramàtica. El seu relat és realment esgarrifós.

Rocío Carrasco sentia pànic

Dissabte a la nit, a 'Sábado Deluxe' es va emetre el tràiler de l'episodi número 8 de la docusèrie de Rocío Carrasco, que s'emetrà aquest dimecres, 28 d'abril, a partir de les 22:00, i que porta per títol 'Por'. Abordarà els fets de la vida de Carrasco ocorreguts entre juny de 2006 i juliol de 2012. L'avançament comença explicant que ella sentia autèntic pànic pels dilluns en què els seus fills, Rocío i David, tornaven de casa del seu pare, Antonio David. I ho explica dient: «M'agafen atacs de pànic, m'agafen atacs d'angoixa». En aquest punt, la protagonista explica com va ser un d'aquests retorns. Diu que «la nena, quan em veu, en comptes de fer-me dos petons, em diu: «No saps el que t'espera».

La pallissa

En aquest moment, entra de ple al conflicte que va acabar desencadenant la pallissa que Rocío Flores li va propinar. Una jove que «comença a increparme: "Que sàpigues que al setembre a aquesta casa no m'hi porta ni un jutge ni ton pare ni ta mare, que estan sota terra"». Així mateix, en l'avançament, Rocío Carrasco explica que la seva filla «no es podia permetre a si mateixa tenir cap tipus de sentiment bo per mi. Ella sempre havia d'anar a casa del seu pare amb informació, amb alguna cosa, amb algun tipus de dada».

De la mateixa manera, narra com la jove li va començar a pegar: «Mentre em pega, va cridant. Crida i crida "No em peguis, no em peguis!"». Una situació esfereïdora sobre la qual la protagonista de la docusèrie diu: «Jo la mirava, i era ella la que m'estava pegant a mi. I quan la veia cridar "No em peguis!", em va passar com una pel·lícula pel cap. Jo sabia que això obeïa a una cosa que no era normal».

Finalment, l'avançament de l'episodi acaba amb la trucada que Rocío Flores, després d'atonyinar la seva mare, fa al seu pare. Trucada que el xòfer que la va portar a l'escola va presenciar i va relatar davant la justícia. En concret, explica les paraules que la jove va dir a Antonio David: «Papa, ja està fet».

Les primeres reaccions a l'avançament

Després de l'emissió d'aquest avançament, les reaccions no s'han fet esperar. La primera ha estat la del presentador Jorge Javier Vázquez, qui al plató de 'Sábado Deluxe' ha fet l'afirmació següent: «La Rocío Carrasco ha explicat coses complicadíssimes. El que explicarà dimecres és duríssim i ha arribat el moment —elevo aquesta petició a la direcció— que no se'ns deixi debatre a la babalà sobre un tema tan important». És més, ha afegit: «Crec que només pel fet de sortit a la televisió no estem capacitats per a opinar sobre tot. És un tema molt seriós com per desviar l'atenció sobre temes que no hi tenen res a veure. [...] Demano que, per la importància que té aquest tema, el tractin especialistes, almenys a 'Sálvame'».

Així mateix, els espectadors s'han quedat horroritzats per l'episodi violent que va tenir Carrasco com a víctima i han publicat missatges a les xarxes socials al respecte, com ara aquests:

  • «Si a mi veure això em fa venir ansietat... Imagina't a ella, que és la que realment ho ha viscut. És molt dur».
  • «Que fort em sembla! Mare meva, com pot haver tanta maldat en aquest món? Se'm posen els pèls de punta. Pobra Rocío Carrasco».
  • «La 'nena' ja es va delatar quan va trucar al programa feta una energúmena el dia que es va emetre el primer capítol i no la van deixar entrar. I poc després, amb veu angelical, "Mama, agafa el telèfon i truca'ns...". És de pel·lícula de terror».
  • «Cada vegada és pitjor, i que el pare s'escapoleixi... és intolerable».
  • «Horrorós. I encara hi ha gent que justifica l'Antonio David Flores. Vull viure en un país normal».
  • «No soc la seva mare i davant d'aquest relat sento pànic. I encara no entenen per què aquesta dona no està preparada per parlar amb la seva filla? La Rocío és una mare, no un sac de boxa al qual poden donar cops de puny quan vulguin i sense cap conseqüència».

Comentaris

envia el comentari