Julia Janeiro en un muntatge amb fotografies del seu Instagram

L'altíssim catxet de Julia Janeiro: tota una 'influencer'

La filla de Jesulín i María José Campanario aconsegueix 170.000 seguidors a Instagram i asseguren que podria treure'n molts diners

Julia Janeiro ha complert la majoria d'edat i la seva vida ha fet un gir de 180 graus. La filla de Jesulín de Ubrique i María José Campanario ja està rebent les primeres ofertes de treball. Havent aconseguit 170.000 seguidors a Instagram, hi ha moltes empreses que consideren que Julia té un gran potencial com a 'influencer'. 

De moment, i després d'haver acaparat tots els focus, la filla de Jesulín de Ubrique i María José Campanario assegura que «assumeix el risc» de tot el que implica convertir-se en una figura coneguda. Així doncs, Julia ha pogut experimentar els primers inconvenients de la fama, ja que ha rebut una allau de crítiques pel seu aspecte físic.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Julia Janeiro criticada pel seu aspecte físic

Les xarxes socials de Julia Janeiro s'han omplert de comentaris que critiquen la seva manera de vestir i fins i tot l'han anomenat 'mini Kardashian' per la seva gran semblança amb les famoses germanes. Malgrat això, Julia segueix enfocada en els seus estudis, tal com han assegurat els pares en l'exclusiva entrevista que han concedit a la revista '¡Hola!'. 

Jesulín de Ubrique i María José Campanario apunten que, de moment, Julia està estudiant pel carnet de conduir i pel grau més alt d'anglès, un C2, a més de voler anar a la universitat i estudiar la carrera d'Administració d'Empreses, la qual compaginaria amb la seva faceta d''influencer'. 

A més, per protegir-se dels 'haters' i evitar els comentaris negatius, la filla de Jesulín ha desactivat els comentaris d'Instagram. És més, Belén Esteban també ha volgut opinar i ha manifestat que «la nena pot vestir-se com li doni la gana, i anar amb les ungles que li doni la gana. Em sembla vergonyós criticar això».

D'altra banda, la col·laboradora ha puntualitzat que els problemes amb Jesulín i Campanario no han d'afectar la relació d'Andrea i Julia. «Abans de res, són germans de la meva filla», ha manifestat. «Els problemes que hem tingut els grans no tenen res a veure amb ells». 

Julia Janeiro ha passat de tenir 6.000 seguidors a 170.000, entre els quals trobem coneguts col·laboradors com Sofia Suescun. 

Però, quant podria cobrar Julia per les fotos que publica a les xarxes socials? «Ara mateix, amb la quantitat de seguidors que té, podria demanar 500 euros per una fotografia, fins i tot si treballa amb una agència que l'assessori podria treure bastant més», expliquen a la revista 'Semana'.

Segons els experts, Julia Janeiro sap treballar molt bé amb les xarxes socials. «Si ho fa bé, pot interessar a marques de moda, bellesa i 'lifestyle'». Tot i això, Julia hauria de deixar de banda les extravagàncies, ja que les marques busquen la naturalitat. «Les marques rebutgen les col·laboracions que no són naturals», afirmen.

A més, el fet de ser filla de Jesulín de Ubrique pot ajudar molt, com li ha passat a Rocío Flores. «Tenim un exemple claríssim amb Rocío Flores. Com més coses tens per explicar, més pots demanar. Encara que Julia no parli de la seva família, la tarifa puja per la morbositat, encara que només sigui per fer publicitat a una marca», asseguren a la revista 'Semana'.