Montaje de Rocío Carrasco y Rocío Flores con caras serias

El gest de Rocío Flores que enfonsa Rocío Carrasco abans de l'episodi final

Rocío Flores continua defensant a mort Olga Moreno

Rocío Flores ha decidit aprofitar les seves col·laboracions en diversos programes de televisió per dirigir-se a la seva mare i demanar-li que contesti les seves trucades de telèfon. No obstant això, la filla d'Antonio David Flores podria estar mostrant una cara amable davant els focus i canviar la versió quan s'apaguen les càmeres. 

Segons ha informat Jorge Javier Vázquez, Rocío Flores va tractar d'entrar en directe durant l'emissió del primer capítol de la sèrie documental de la seva mare, 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', però no se li va permetre.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Segons la filla de Rocío Carrasco, la seva intenció era fer les paus amb la seva mare, però Jorge Javier assegura que pretenia carregar contra ella. «Si Rocío Flores hagués intervingut durant l'emissió, després que la seva mare confessés que ha estat a punt de suïcidar-se, i hagués dit en directe el que va dir-li al director, no hauria quedat en molt bon lloc. Solidaritat mínima», ha manifestat Jorge Javier.

A més, el presentador ha anat més enllà i ha volgut deixar molt clar que Rocío Flores és una altra persona darrere de càmeres. «L'empatia que demostra Rocío Flores, no només amb la seva mare, sinó també amb el testimoni d'una dona maltractada, és inexistent», ha afirmat.

Tot i que Telecinco va evitar que Rocío Flores pogués atacar a la seva mare, en altres ocasions sí que ha aconseguit enfonsar-la. De fet, la 'influencer' és una persona molt activa a les xarxes socials, i ningú pot evitar-ho. Així doncs, ha aprofitat aquest últim viatge a Màlaga, on ha viatjat amb la seva parella, per comprovar que el negoci d'Olga Moreno està funcionant. 

Aquest gest podria enfonsar a Carrasco, ja que és evident que Rocío Flores té molt d'afecte per la dona del seu pare. En canvi, Rocío Carrasco assegura que la seva filla mai s'ha preocupat pel seu estat de salut i que fins i tot no va demanar-li perdó quan va ser ingressada a l'hospital pels seus cops de puny. 

Rocío Flores utilitza les xarxes socials per enfonsar Rocío Carrasco

Ro ha lluït en les seves xarxes socials una caçadora texana en què apareix un retrat de la seva àvia, Rocío Jurado. La 'influencer' sempre ha manifestat que s'estima molt als seus avis i que sovint pensa en ells. És més, abans de l'estrena de la sèrie documental de Rocío Carrasco, i sense saber que s'estrenaria, Rocío Flores va tatuar-se les firmes dels seus avis materns.

'Story' de Rocío Flors amb una jaqueta
Rocío Flores exhibeix una caçadora texana amb el retrat de la seva àvia | Instagram


La dona de Fidel Albiac ha confessat en el documental que un dels pitjors dies de la seva vida va ser quan va morir Rocío Jurado. Així doncs, mare i filla tenen en comú que s'estimen molt a Rocío Jurado i Pedro Carrasco, i fins i tot Rocío Carrasco assegura que mare i filla també s'estimen perquè tenen un vincle que no es trencarà mai, tot i que ara és «transparent».

'Story' de Rocío Flors amb una bossa
Rocío Flores ensenya la bossa amb el dibuix d'Olga Moreno, el seu gran suport | Instagram


D'altra banda, Rocío Flores ha publicat una fotografia d'una bossa amb el retrat d'Olga Moreno. Amb tot això, Rocío Carrasco podria sentir-se molt sola i tenir enveja de la relació que manté la seva filla amb la concursant de 'Supervivientes'.