Dakota Tárrega al plató de 'Supervivientes'

Dakota, d''Hermano Mayor', carrega sense pietat contra Rocío Flores: «Em toca la moral»

La jove està cansada que tothom la titlli de «maltractadora»

Dakota Tárrega, la jove rebel a qui Pedro García Aguado i el programa 'Hermano Mayor' van canviar la vida, sembla haver-se cansat d'aquesta imatge de «maltractadora» que se li ha atribuït durant tot aquest temps, quan hi ha «fills de», com bé assenyala referint-se a Rocío Flores, que han donat una pallissa a la seva pròpia mare i no han estat capaços de penedir-se'n o demanar perdó.

Així, Dakota ha arribat a 'Sábado Deluxe' amb ganes de guerra i no ha dubtat a enfrontar-se a tot i a tothom, inclús a Kiko Matamoros. «No m'agrada veure'm a 'Hermano Mayor', perquè és un passat que molts no han tret a la llum per ser 'fills de'. És el que em toca la moral. Això de la Rocío Flores no s'ha sabut fins que ho ha tret la mare. Jo ja no soc la d'abans, per això em fa mal. Vull que em tinguin respecte, perquè quan vaig sortir a 'Supervivientes' tenia la mateixa edat que la Rocío Flores i era una maltractadora», ha assenyalat, indignada davant la situació.

Dakota i Rocío tenen en comú que totes dues han passat per 'Supervivientes', tot i que la de 'Hermano Mayor' té molt clar que no és just l'assetjament a què s'ha vist sotmesa. A més, també critica l'actitud que Alessandro Lequio ha tingut amb ella, mentre que tothom sembla voler amagar el passat de Rocío Flores i protegir-la. «Alessandro Lequio, el 'gos no menja gos'», ha al·legat repetint la frase que Rocío Carrasco va pronunciar a l'entrevista que li van fer dimecres passat, «va dir que jo era una maltractadora, i que "a veure què feia als meus companys". No el vull anomenar. A mi se m'ha tractat com una puta merda, i no ho soc. El que no pot ser és que hi hagi respecte per a uns, i per a altres no».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Dakota té molt clar que ella no ha sigut tan dolenta ni tan retorçada com Rocío Flores. «No tinc cap denúncia de ma mare», ha declarat. «I gràcies a 'Supervivientes' he pogut mostrar una altra faceta. A mi no em truqueu per venir com a col·laboradora i per opinar, i a ella fins i tot li doneu el poder de vetar la gent», ha criticat sobre el privilegi que té la filla d'Antonio David a Mediaset. «Li dieu nena, però de nena no en té res. Jo penso que la Rocío està manipulada, però això fins a certa edat, perquè a partir dels 18 et rebel·les. Jo ho he viscut, i et parlo des de la meva pròpia experiència. Ella en cap moment ha mostrat penediment», no ha dubtat a assenyalar.

D'altra banda, ha recalcat que «a ningú li costa dir la paraula 'perdó', i menys a ta mare, que és qui t'ha parit i qui hi serà sempre. El dia que es mori aquesta dona, la Rocío tindrà l'herència. [...] El primer pas per a una reconciliació és demanar perdó. Entenc que la Rocío Carrasco no estigui preparada per parlar amb sa filla», ha afegit.

Kiko Matamoros també ha sortit escaldat

Però Rocío Flores no és l'única contra qui Dakota ha carregat, sinó que fins i tot Kiko Matamoros ha sortit escaldat. El col·laborador ha protestat davant les paraules de la jove, amb les quals no estava d'acord, i llavors ella ha acabat explotant. «Demanar perdó no costa res, i tu ets el menys indicat per parlar perquè precisament per això has tingut problemes amb els teus fills a la televisió. El silenci t'afavoreix», li ha advertit Dakota entre crits. «A tu, el teu fill t'ha vingut a criticar a plató, però a mi no», ha apuntat. Unes paraules que han molestat molt a Matamoros, que no ha aguantat més i ha abandonat el plató del 'Deluxe'. «Jo l'he sentit com ha parlat abans a sa mare pels passadissos», ha contraatacat el tertulià, donant a entendre que Tárrega mentia sobre la relació amb els seus pares.

No obstant això, ella no s'ha deixat acovardir. «Jo li arrabasso tot el que digui», ha assenyalat amb contundència, i tampoc ha dubtat a explicar el procés pel qual ha passat per a recuperar-se. «Jo, per reconciliar-me amb ma mare, vaig haver de passar per un psicòleg, i després em van derivar a un psiquiatre. Em va receptar pastilles per dormir perquè estava enganxada a les drogues. Això no justifica el mal que he fet, i me'n penedeixo, però a mi ningú em pot dir res de mons pares. Sempre han estat al meu costat. Em vaig penedir en el moment en què em vaig veure a la televisió; no pensava que era així. No m'ho podia creure, perquè sabia que actuava malament, però no tan malament. A mi ningú em pot dir res, perquè ara em porto més que bé amb ells».