Isabel Pantoja al concurs de Telecinco 'Idol Kids'

Tot per una foto: Isabel Pantoja, a peu de guerra en la seva nova feina

Risto Mejide ha estat el culpable de l'empipament de la cançonetista

El nou programa amb el qual Isabel Pantoja torna a la televisió després de passar els mesos més complicats de la seva vida des de que esclatés l'escàndol de ‘Cantora Crest’, no ve exempt de polèmica.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

I és que sembla que la cançonetista no ha començat amb molt bon peu el seu pas per ‘Top Star’després de set mesos de tancament en els quals s’ha mantingut apartada del món en Cantora, i amb l'única companyia del seu germà Agustín i la seva mare, donya Ana.

Isabel Pantoja torna a la televisió

No hi ha dubte que la vida de Pantoja ha canviat per complet, i segueix sense perdonar que el seu petit de l'ànima l'ataqués públicament revelant que havia fet unes certes maniobres per a treure-li l'herència del seu pare, Paquirri, i que per dret els pertany a ell i els seus germans, Fran i Cayetano. 

Així, fa poc Kiko Rivera prenia la ferma decisió de portar l'assumpte als jutjats, on segurament Pantoja haurà de rendir els comptes i donar aquestes anhelades explicacions que no ha volgut donar-li en privat al seu fill. 

Ometent el tema per complet, i centrada en el seu nou treball, fa uns dies es veia a la cançonetista visiblement molt més prima i desmillorada, segurament a causa dels disgustos que s'ha emportat, a l'aeroport de Jerez per a posar camí a Madrid. I, fins i tot s'animava a dedicar-li unes paraules a la premsa que s'havia concentrat per a capturar el moment. «Amb ganes de tornar al treball», anunciava animada. 

La fotografia que ha provocat la ira d’Isabel Pantoja

Els enregistraments del programa on Pantoja compartirà protagonisme amb Risto Mejide, Danna Paola i Jesús Vázquez, ja han començat, igual que la promoció del format. No obstant això, encara que porta pocs dies treballant, la cançonetista ja ha protagonitzat un nou escàndol. I tot per culpa d'una fotografia bastant polèmica. Presumint de cames amb un vestit minifalder de lluentons i lluint el seu millor somriure, la cançonetista s'ha mostrat molt feliç per reaparèixer públicament. Això sí, pot ser que un descuit per part dels seus companys, pot ser responsable que Pantoja hagi tingut un cabreig descomunal.

El culpable? Risto Mejide. El marit de Laura Escanes decidia fer-se varis selfies, un amb Danna Paola i un altre amb Isabel Pantoja. No obstant això, sembla que en aquesta imatge l'artista no surt molt afavorida, la qual cosa hauria provocat que hagi muntat un veritable espectacle i hagi exigit de manera tàcita als seus fans que no comparteixin més la instantània.

No obstant això, Risto encara no l'ha esborrat, per la qual cosa pot ser que Pantoja prefereixi deslligar el cabreig amb els seus seguidors.


La imatge de la discòrdia, en la qual l'artista apareix d'allò més somrient, està presa des de baix, el que provoca que els seus ulls es vegin molt petits, a més que un d'ells es veu fins i tot una mica tancat. Això, sumat al fet que el bonic vestit triat per a l'ocasió no llueix com deuria i sembla arrugat.

Un fet que al principi pot mancar d'importància, però no per a ella, qui cuida molt la seva imatge personal. Fins a tal punt, que el seu equip s'ha vist obligat a fer una crida. «Si us plau, no poseu fotos que revelin els looks d'Isabel i bastant menys on la perspectiva de la foto no l'afavoreix. Hi haurà més fotos meravelloses que podrem posar en el seu moment».

Isabel Pantoja i Kiko Rivera, més distanciats que mai

I, mentre la seva mare està a un pas de tornar per la porta gran a televisió, sembla que Kiko Rivera ha pres la decisió de posar terra pel mig. De fet, hauria posat pràctica això de 'com més lluny, millor', ja que s'ha anat ni més ni menys que a Nepal.

El Dj ha acceptat el repte d'acompanyar a l'aventurer Jesús Calleja seguint els passos del seu germà, Cayetano, qui en el seu moment va viatjar amb l'equip de 'Planeta Calleja' fins a la Patagònia xilena.

De moment, Kiko no pot estar més feliç amb aquest nou repte i fins i tot ha fet de les seves colant-se en unes noces. No obstant això, tal com confessava Calleja, el Dj no es fa una idea del que li espera, ja que planeja fer-li escalar per l'Himàlaia. Una aventura que segur que Kiko no oblidarà en la seva vida.