Dakota Tárraga durant la seva participació a ‘Sábado Deluxe’ el 24 d’abril de 2021

Dakota d’ ‘Hermano Mayor’ carrega sense pietat contra Rocío Flores: «Em toca la moral»

La polèmica jove està farta que tothom justifiqui les agressions de Rocío Flores per ser ‘filla de’

Dakota Tárraga, la jove rebel a la qual Pedro García Aguado i el programa ‘Hermano Mayor’ van canviar la vida, sembla haver-se cansat d'aquesta imatge de 'maltractadora' que es porta donant d'ella tot aquest temps, quan hi ha 'fills de', com ella bé assenyala referint-se a Rocío Flores, que han donat una pallissa a la seva pròpia mare i no han estat capaces de penedir-se o demanar perdó. 

Així, Dakota ha arribat al 'Deluxe' amb ganes de guerra i no ha dubtat a enfrontar-se a tot i a tots, inclòs Kiko Matamoros. 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«No m'agrada veure'm a ‘Hermano Mayor’, perquè és un passat que molts per ser 'fills de' no ho han tret. És el que em toca la moral. Això de Rocío Flores no ho van treure fins que ho ha tret la mare. Jo ja no sóc aquesta, per això em fa mal. Jo vull que em tinguin respecte, perquè jo quan vaig sortir a ‘Supervivientes’ tenia la mateixa edat que Rocío Flores i jo era una maltractadora», ha assenyalat indignada davant la situació. 
 

Dakota i Rocío tenen en comú el seu pas per Hondures, encara que la de ‘Hermana Mayor’ té molt clar que no és just l'assetjament al qual s'ha vist sotmesa. A més, també critica l'actitud que Alessandro Lequio ha tingut amb ella, mentre que tothom sembla voler amagar el passat de Rocío Flores i protegir-la. 

«Alessandro Lequio, el 'gos no menja gos', -ha al·legat repetint les mateixes paraules de Rocío Carrasco en la seva entrevista-, va dir que jo era una maltractadora, i que 'a veure què li feia als meus companys'. No vull anomenar-lo. A mi se m'ha tractat com unes putes escombraries, i no ho sóc. El que no pot ser és que hi hagi respecte per a uns sí, i per a uns altres no».

Dakota reclama que ella no té cap denúncia de la seva mare

Dakota té molt clar que ella no ha estat tan dolenta ni tan retorçada com Rocío Flores. «No tinc cap denúncia de la meva mare», ha declarat. «I gràcies a ‘Supervivientes’he pogut mostrar una altra faceta. A mi no em truqueu com a col·laboradora per a opinar, i a ella fins i tot li doneu el poder de vetar a la gent», ha criticat sobre el poder que exerceix la filla d'Antonio David a Mediaset.

«La dieu nena, però de nena no té res. Jo penso que Rocío està manipulada, però fins a una certa edat, perquè a partir dels 18 tu et rebel·les. Jo ho he viscut, i et parlo des de la meva pròpia experiència. Ella en cap moment ha mostrat penediment», no ha dubtat a assenyalar.  

D'altra banda, ha recalcat que «la paraula perdó no costa demanar-la a ningú, i menys a la teva mare, que és la que t'ha parit. La que estarà sempre. El dia que es mori aquesta dona, tindrà la seva herència», ha assegurat de manera directa. «El primer per a una reconciliació és demanar perdó. Entenc que Rocío Carrasco no estigui llesta per a parlar amb la seva filla», ha afegit. 

Dakota carrega també contra Matamoros per la relació amb els seus fills

Però Rocío Flores no és l'única contra la qual Dakota ha tret la seva artilleria pesada, sinó que fins i tot Kiko Matamoros ha sortit escaldat. El col·laborador ha protestat davant les paraules de la jove, amb les quals no estava d'acord, i llavors ella ha acabat explotant. 

«Demanar perdó no costa res, i tu ets el menys indicat per a parlar perquè tu sabràs els problemes que has tingut amb els teus fills en televisió. El silenci t'afavoreix», li ha advertit Dakota entre crits.

«A tu, el teu fill t'ha vingut a criticar a plató, però a mi no», ha apuntat. Unes paraules que han molestat molt a Matamoros, qui no ha aguantat més i ha abandonat el plató del 'Deluxe'. «Jo l'he sentit com ha parlat abans a la seva mare pels passadissos», ha contraatacat el tertulià donant a entendre que Tárraga mentia sobre la relació amb els seus pares. 

No obstant això, ella no s'ha deixat acoquinar. «Jo li arrabasso tot el que digui», ha assenyalat categòric la jove, qui tampoc ha dubtat a explicar el procés pel qual ha passat per a poder recuperar-se. «Jo per a reconciliar-me amb la meva mare, vaig haver de passar per un psicòleg, i després em van derivar a un psiquiatre. Allà em van diagnosticar pastilles per a dormir perquè estava enganxada a les drogues, em vaig enganxar a tot el pitjor. No justifica el mal que he fet i em penedeixo bastant d'això, però a mi ningú em pot dir res dels meus pares».

«Els meus pares han estat sempre al meu costat. Em vaig penedir en el moment en el qual em vaig veure en televisió, jo no pensava que era així. No m'ho podia creure, perquè pensava que actuava malament, però no tan malament. A mi no vindrà  ningú a dir-me res, perquè ara em porto més que bé amb ells».