Antonio David volia vendre la pallissa de Rocío Flores a la seva mare en televisió

L'ex de Rocío Carrasco volia manipular la història afirmant que va ser la mare qui va apallissar la seva filla

Antonio David ha estat el primer que ha criticat l'actitud de la seva ex, Rocío Carrasco, i l'ha acusat de vendre en televisió un tema tan delicat com la pallissa que li va donar Rocío Flores l’any 2012.

Rociíto al·legava que l'únic motiu que tenia per a explicar-lo era demostrar la classe de persona que era en realitat el pare dels seus fills. «Jo estic contant aquest episodi de la meva vida perquè, sense ell, jo no podria explicar la magnitud del monstre que és el seu pare».

«Aquest episodi, de portar-la i convertir-la en això, és la seva obra mestra, per a acabar de matar-me. Per això ho explico, perquè sense ell és impossible relatar com és aquesta persona. Si jo hagués pogut evitar explicar-ho, ho hauria evitat».

Antonio David volia vendre la història de manera manipulada

No obstant això, a ‘Sábado Deluxe’ han anunciat que uns mesos després de l'altercat entre mare i filla, Antonio David es va reunir amb Carlota Corredera, -qui llavors era subdirectora del programa-, i amb la redactora de continguts de la productora, per a asseure's a explicar-lo. Una informació que arriba just després que el que fos col·laborador de ‘Sálvame’hagi acusat  Rocío Carrasco de ser cruel amb la seva filla.

«Quan se li fa mal als meus fills, és normal que no em trobi bé. Que la pròpia mare dels meus fills faci mal a la seva filla d'aquesta forma, em sembla cruel. Em fa pena que no gaudeixi d'ells, perquè són allí i s’ho està perdent. Tot el que està relatant, la seva veritat guionitzada, tinc material de sobres per a desmuntar tot el que està explicant». 

Fet davant el que ni el mateix Jorge Javier Vázquez donava crèdit. «Llavors, és que ara les declaracions que diu el dia del seu aniversari sobre que no entén com una mare pot ser tan cruel amb la seva filla relatant aquest episodi, quan el que pretenia vendre'l en televisió era ell. Toca't els nassos».

Els motius pels quals l'entrevista no va arribar a realitzar-se

«Explica Rocío l'agressió per a entendre tota la història, i resulta que el pare ja s'havia reunit amb la redactora del Deluxe i la redactora de continguts per a explicar-lo en el 2013». No obstant això, va haver-hi dos motius pels quals finalment no es va dur a terme l'entrevista.

«Un, perquè es tractava d'una menor. I dos, perquè va demanar tantíssims diners que era inassolible. Ara em diràs que a la defensa d'una filla li poses preu? Sent la filla menor, que si vols defensar-la et sentis a defensar-la gratis», ha revelat Jorge Javier. «És utilitzar a la filla per a guanyar pasta», ha denunciat.  

I això no és tot, ja que fins i tot ha sortit a la llum la ingent quantitat de diners que Antonio David va arribar a demanar per relatar aquest duríssim episodi. «Ell va demanar molts diners per a venir i explicar l'agressió de la seva filla a la mare. Va ser mesos després que succeís i va demanar 60.000 euros».

D'altra banda, Carlota Corredera, qui s'ha enviat missatges amb Jorge Javier en directe, ha recalcat que en aquest moment l'excol·laborador tenia molts problemes amb Hisenda i necessitava els diners. A més, aquesta reunió entre el programa, Antonio David i el seu exmànager va durar més de tres hores. «Va dir que no anava a relatar res fins que no veiés la pasta». 

«Una persona normal està en silenci, a cada pas que dóna és pitjor», ha opinat el presentador. «Em nego al fet que ens posem a debatre entre la mar i els peixos. No vull cap falta de respecte en aquest tema, no hi ha debat. No podem estar frivolitzant i parlant. Sortir en televisió no ens dóna per a tot», s'ha plantat Jorge Javier sobre el testimoniatge de Rocío Carrasco.


Comentaris

envia el comentari