Andrea Janeiro passejant durant el seu 18è aniversari a Madrid (20 juliol 2017)

Andrea Janeiro debuta en el món laboral: La seva mare la fitxa per treballar amb ella

La jove segueix estudiant als Estats Units i ara se sumarà també al món laboral

Belén Esteban no es conforma amb omplir hores i hores de televisió i ara també vol deixar empremta en el món empresarial. No serà la primera vegada que ho faci, ja que anteriorment ha tret línies de paelles, llibres, sabates i qualsevol altre producte que puguis imaginar. De fet, la seva última línia de joies la va portar a enfrontar-se amb la seva amiga Anabel Pantoja i, com a conseqüència d'aquest enuig, Belén Esteban va acabar plantant l'empresa de joies i va trencar l'acord que tenia amb ells en considerar que li havien fet el llit.

'Sabores de la Esteban'

Però ara, Esteban presenta un nou producte i en aquesta ocasió sembla que ha après dels errors de l'passat per no tornar-los a cometre. Belén ja no vol col·laborar en una marca per crear una línia de productes, ara ella vol ser la propietària de la seva pròpia empresa i a partir d'aquí començar a llançar diferents productes. Per aquest motiu, la col·laboradora de 'Sálvame' ha creat l'empresa 'Sabores de la Esteban', des de la qual llançarà diversos productes alimentaris, debutant aquesta mateixa setmana amb un gaspatxo i un salmorejo, que s'ha elaborat amb la recepta de la mare de la famosa i amb uns productes que ella mateixa assegura haver triat personalment per crear aquestes receptes que ara es vendran a litres per tot Espanya.

La veritat és que el projecte serà d'allò més ambiciós i encara que ara hagin començat amb els productes frescos, la col·laboradora assegura que a la tardor traurà una línia de cremes vegetals i que també es vendran a través de les grans superfícies. Aprenent dels errors, Esteban ja no vol envoltar-se de desconeguts i només vol persones molt properes per dur a terme els seus negocis i amb les quals pugui confiar plenament.

És per aquest motiu, que avui ha revelat en el seu programa a totes les persones del seu entorn qui ha decidit involucrar en aquest nou negoci. El primer de tot que ha volgut revelar la col·laboradora és que ella és l'única propietària de l'empresa, encara que el seu marit Miguel li estarà donant suport i ajudant-la en tot el que necessiti. També estan treballant per a ella alguns amics molt íntims i atenció, perquè els fitxatges no acaben aquí. La col·laboradora ha explicat que la seva filla Andrea Janeiro està encantada amb aquest nou negoci, tant que ha estat fitxada per la seva mare per treballar sota les seves ordres i encarregant-se d'una part fonamental perquè el negoci prosperi.

Andrea Janeiro serà 'community manager'

La jove, que es troba als Estats Units estudiant ràdio, s'encarregarà a partir d'ara de gestionar les xarxes socials de 'Sabors de la Esteban', el nou projecte de la seva mare i que apunta moltes maneres. Pel que ha explicat la propietària de la línia de gaspatxos, Andrea serà l'encarregada de gestionar les xarxes i la publicitat digital dels diferents productes que es vagin llançant. Segurament, també haurà de gestionar els comentaris i dubtes dels consumidors i que decideixin contactar amb la marca per exposar els seus dubtes respecte als productes que comprin.

Belén sempre s'ha mostrat molt propera a la seva família i per tots és sabut que els seus germans, les seves cunyades i la seva mare formen part d'una manera molt activa de la seva vida, tenint-los sempre com a pilars en la seva vida. De fet, la col·laboradora ha admès en diverses ocasions que ha ajudat econòmicament els seus germans quan les coses han anat mal dades per a ells.

És important explicar que la col·laboradora de 'Sálvame' ha assegurat que entre els seus plans no està deixar la televisió perquè la seva feina li agrada i sempre s'ha dedicat a això, per tant, compaginarà la seva experiència com a empresària amb les seves aparicions a 'Sálvame' i a la resta de formats de la cadena en què acostuma a aparèixer amb assiduïtat com per exemple en els debats de 'Gran Hermano VIP','Supervivientes' o 'Rocío. Explicar la verdad para seguir viva'.