«Em va agafar del coll»: Rocío Flores i la seva versió de la pallissa que ho va canviar tot

Rocío Carrasco ha explicat que va ser la seva filla la que va començar a atacar-la aquell fatídic 27 de juliol de 2012

El proper capítol de 'Rocío, explicar la verdad para seguir viva', repassarà un dels episodis més durs en la vida de Rocío Carrasco fins a la data, el fatídic dia en què la seva filla li va clavar una pallissa amb la qual la va deixar inconscient a terra. Així, en l'avanç que s'ha emès del vuitè episodi, hem pogut veure com Rociíto es trencava explicant aquest traumàtic succés de l'any 2012, després del qual la seva filla se n'anava de casa i no tornava a dirigir-li la paraula fins a dia d'avui. «Jo començo a tenir pànic als dilluns, a aquests dilluns de retorn dels nens. Tres nits abans ja no dormo, i els dilluns des que em llevo fins que vénen em tanco al bany i vomito, em donen atacs de pànic, d'angoixa», explica Carrasco sobre aquests moments previs a l'arribada dels seus fills a casa després passar els 15 dies corresponents amb el seu pare.

«I el primer que fa aquesta nena enlloc de fer-me dos petons és dir-me: 'No saps quina us tenen preparada'. Llavors ella comença a increpar-me, «que sàpigues que al setembre a aquesta casa no em porta ni un jutge, ni la teva mare, ni el teu pare que estan sota terra». La cruesa del testimoni és brutal en aquest punt. «Ella no podia permetre's a si mateixa tenir cap tipus de sentiment bo per mi. Ella havia d'anar sempre a casa del seu pare amb informació, amb alguna cosa, amb algun tipus de dada». «Comença a pegar-me, però mentre ella em pega, ella va cridant: 'No em peguis, no em peguis'... i jo la mirava i quan la veia cridar 'No em peguis' a mi em passava tota una pel·lícula per el cap. Jo sabia que això obeïa a una cosa que no era normal».

Dimecres passat, Carrasco ja va donar alguna pinzellada sobre el que ens espera en els capítols finals del seu documental, el que ella qualifica com 'l'obra mestra' d'Antonio David. Sembla, però, que la versió de la seva filla és una mica diferent, i surt a la llum just al mateix temps que la informació que assegura que el seu pare va voler vendre en el seu moment aquesta pallissa a la televisió. Segons destapaven a 'Viva la vida', hores després d'aquesta brutal topada entre mare i filla, Rocío Flores acudia acompanyada pel seu pare al Jutjat d'Instrucció número 1 d'Alcobendas per interposar una demanda contra Rociíto. En els informes aportats pel programa d'Emma García, es pot veure com Rocío Flores sosté una versió una mica diferent a la de la seva mare.

Un atestat inicial que va ser modificat quinze dies més tard

«Sosté l'atestat inicial que en el matí del dia 27 de juliol de 2012, Rocío Carrasco Mohedano va començar a discutir i a insultar la seva filla de 15 anys, Rocío Flores, quan aquesta havia d'anar a l'escola, agafant-la dels cabells, portant-la a la cuina i arrossegant-la per terra, i un cop allà la va agafar del coll i va començar a amenaçar-la de mort, caient a terra, propinant posteriorment diverses puntades de peu a la seva filla menor». Així, Rocío Flores culpava de tot el que ha passat a la seva mare, cosa que xoca bastant amb l'explicat per Carrasco, qui afirmava fa uns dies que la seva filla, encara veient-la tirada a terra i sense poder defensar-se, seguia pegant-la fins a deixar-inconscient, mentre cridava: 'El meu pare tenia raó, te n'has tirat a cinc o set. Tu volies avortar al meu germà. Filla de puta'.

Havent-se donat a conèixer la versió de Rocío Flores, queda clar que l'únic en què podrien coincidir mare i filla és en el motiu pel qual podria desencadenar-se el conflicte. No obstant això, 15 dies després d'haver posat la denúncia, la jove canviava el relatat en certs aspectes. «Va relatar que va anar a esmorzar a la cuina, que ambdues van discutir per una peça de fruita i que totes dues van començar a forcejar, assenyalant que la seva mare «li va refregar 1 nectarina per sobre», fet que ni tan sols va referir en la seva declaració inicial. Així mateix assenyala que la seva mare la va tirar a terra i la va amenaçar, però no relata que la portés fins allà agafant-la dels cabells».

Ara, ens toca esperar per veure si Rocío Flores decideix pronunciar-se sobre aquestes brutals acusacions, i dimecres tindrem per fi el relat complet de l'incident que va trencar per sempre la relació de mare i filla.


Comentaris

envia el comentari