Lola, mare de Nacho Palau, ataca Miguel Bosé: «Neuròtic perdut»

La dona ha reaccionat a les últimes declaracions del cantant en l'entrevista amb Jordi Évole

L'entrevista de Miguel Bosé amb Jordi Évole no ha deixat ningú indiferent. Les polèmiques declaracions del cantant sobre les drogues, la situació familiar que travessa i, especialment, la pandèmia del coronavirus, han generat una enorme revolada social. L'artista no va tenir problemes a defensar amb el cap ben alt la seva postura negacionista sobre el virus, posant de manifest el seu desconeixement sobre una qüestió que els seus arguments científics no són capaços de rebatre.

La repercussió de les seves paraules ha estat tan gran que fins i tot el propi Miguel Bosé ha reaccionat a la seva entrevista, mostrant el seu enuig per les preguntes realitzades pel presentador català, a qui considera un amic. Ara, una nova veu s'ha alçat en contra de les declaracions del cantant a 'Lo de Évole'. Es tracta d'una vella coneguda per a Miguel Bosé. Lola, la que va ser la seva sogra durant més de 20 anys, s'ha tornat a seure en un plató de Telecinco per aclarir la seva opinió sobre l'exparella del seu fill.

La mare de Nacho Palau, Lola, s'asseu de nou en un plató de Telecinco

Lola Medina ha acudit aquest cap de setmana al plató de 'Sábado Deluxe' per respondre al seu exgendre després de la seva polèmica entrevista amb Jordi Évole, on l'artista va defensar fermament la seva postura pel que fa al conflicte judicial i familiar que té amb Nacho Palau. Cal recordar que el fill de Lola Medina s'està enfrontant amb Miguel Bosé en els tribunals per aconseguir la declaració de filiació dels seus quatre fills, és a dir, que els quatre siguin considerats germans i fills de tots dos, Miguel i Nacho, amb els mateixos drets.

Tot i que els bessons Diego i Tadeo són fills biològics de Bosé i els altres dos, Ivo i Telmo, són de Palau (en el 2 casos concebuts a través de ventre de lloguer), els nens van néixer amb tan sols set mesos de diferència i fruit d'un projecte de família que ara l'artista espanyol nega. «No som una família, sinó que és una espècie d'acord de convivència que tenen dues persones que van tenir una relació i que, de sobte, per bon rotllo decideixen seguir endavant. Els fills d'ambdues parts poden continuar creixent junts com el que ells van pensar des del primer dia que eren, germans», deia Miguel Bosé en l'entrevista a Jordi Évole.

El cantant accepta que els nens segueixin mantenint cert contacte després de criar-se com a germans durant vuit anys, però insisteix que no són família, una postura que Nacho Palau i la seva pròpia mare s'han esforçat a desacreditar. «Han estat parella durant 26 anys. On anava un anava l'altre. I els primers anys van ser una parella meravellosa. Ells tenien un projecte en comú, eren parella i volien nens. Volien formar una família i van ser una família. Però de sobte tot va canviar. Es va tornar diferent, més esquerp. Em fa molta ràbia, però jo no l'odio, tot i que ara tinc una altra idea d'ell», assegurava Lola Medina fa uns mesos en la seva primera entrevista a 'Sábado Deluxe'.

Lola Medina contesta al seu exgendre Miguel Bosé després de la seva entrevista amb Jordi Évole

Malgrat que en aquell moment Lola Medina va assegurar no sentir odi cap al seu exgendre per deixar tirats a dos dels seus néts, ara s'ha mostrat molt dolguda per l'actitud que ha tingut durant l'entrevista amb Jordi Évole. «Miguel Bosé ha dit coses que m'han dolgut moltíssim. Em fa mal el que ha dit perquè hi ha nens pel mig i ell parlant de drogues... No em crec que deixés les drogues d'un dia per l'altre», confessava Lola Medina en una entrevista on també va parlar dels seus problemes econòmics.

«Miguel no ajuda econòmicament a dos dels seus fills. Només els envia roba. Tinc dos néts i una situació econòmica complicada. Cobrem 1.500 euros i en paguem gairebé 1.000 d'hipoteca (...). Encara que Bosé va donar l'entrada de la casa on vivim, ara som nosaltres els que paguem cada mes la hipoteca», afegia l'exsogra del cantant. Però més enllà de les declaracions sobre els seus néts i les drogues, la mare de Nacho Palau s'ha quedat perplexa en escoltar la postura negacionista de Miguel Bosé sobre la pandèmia. Tant és així que assegura no reconèixer la persona que va estar 26 anys amb el seu fill.

«Està neuròtic perdut. Miguel té un caràcter molt fort, però no el reconec últimament. No és el Miguel Bosé que jo he conegut. Recentment he tingut un enfrontament amb ell li vaig dir cretí i imbècil», ha tancat Lola Medina en l'entrevista.


Comentaris

envia el comentari