Malú fent de 'coach' de 'La Voz'

Malú, trencada de dolor després de patir la pèrdua de la seva companya de vida

La cantant està travessant un moment trist per aquesta defunció

Des de fa temps, la cantant Malú està bastant allunyada dels mitjans de comunicació. Així, en les últimes setmanes només hi ha aparegut per la venda de la seva casa de soltera o per detalls de la seva vida amb Albert Rivera. No obstant això, avui torna a ser protagonista i precisament no per una bona notícia. En concret, s'ha convertit en figura de l'actualitat perquè està travessant un moment molt dur. I és que ha perdut algú molt especial en la seva vida des de fa anys. Exactament ha mort la seva mascota, una gosseta anomenada Danka.

Malú està trista per la pèrdua

Malú és una gran amant dels animals. Per aquest motiu al llarg de la seva vida ha tingut diverses mascotes. Així, a més de gossos, ha estat propietària d'una fura i també d'un gat. Per aquest motiu, ara està sentint especialment la mort de la seva gossa Danka. Una gossa, aquesta, que va adoptar fa una dècada després de trobar-se amb ell en circumstàncies molt particulars.

Des de llavors, aquesta gosseta ha estat al seu costat i ha viscut al costat d'ella bons i mals moments. D'aquí que la seva marxa suposi una gran pèrdua per a la cantant. I així ho ha demostrat a les xarxes socials, on ha volgut donar compte als seus fans del que ha succeït. En concret, en el seu compte d'Instagram, Malú ha compartit diverses fotografies de Danka, alguna fins i tot al costat d'ella. I les ha acompanyat del següent comentari: «Avui se n'ha anat Danka... la meva gran companya. Gràcies per tots aquests anys... Mai hi ha hagut i mai hi haurà un ésser tan especial com tu».

Rep l'afecte de fans i amics

Després de donar a conèixer el moment tan dur que està patint per aquesta pèrdua, són molts els seguidors de l'artista que han volgut mostrar el seu condol. I ho han fet deixant-li missatges d'ànim al seu compte d'Instagram, com ara aquests:

  • «Tan pura, tan transparent, tan lleial... Un àngel se n'ha anat. Sempre va ser bonic veure tot l'amor que us teníeu».
  • «Ho sento molt. Molts ànims, carinyo».
  • «Danka va ser la més feliç al teu costat, això segur».
  • «Era una més de tota aquesta família. Lamentem la seva pèrdua, però la seguim sentint a prop per tot el gran amor que li guardem tots, especialment tu: Descansa en pau, petit àngel!».
  • «Recordo quan vas explicar que a Danka l'havies trobat en mal estat al carrer i l'havies agafat i te l'havies endut a casa. Avui et deixa ella a tu, però estic segura que ha passat els millors anys de la seva vida amb tu i ha pogut gaudir de més temps de vida gràcies a tu. Ànim! ».

No obstant això, també són nombrosos els amics i companys de Malú que han volgut mostrar-li el seu afecte ara. Aquest seria el cas, per exemple, de Niña Pastori, o Pastora Soler. Aquesta última, en concret, li ha dit: «Ai! Tan bonica. Un petó i molts ànims».

Una nova pèrdua dolorosa

La mort de Danka no és l'única pèrdua de mascotes que ha patit en aquests últims anys. Així, cal no passar per alt que va ser al novembre de 2019 quan va perdre la seva gosseta Rumba. La mort d'aquest altre animal va fer que Malú no dubtés també a mostrar el seu dolor a les xarxes socials.