Rocío Carrasco va denunciar els presumptes maltractaments  que va patir per part d'Antonio David Flores

Primeres paraules de Rocío Carrasco després de la seva entrevista: «La por ja ha passat»

El programa 'Socialité' ha emès la seva declaració després de concloure el directe

Dimecres passat va ser quan Rocío Carrasco es va asseure en un plató en directe per concedir una entrevista. Ho va fer després de molts anys sense protagonitzar un moment així. I la seva intenció no va ser una altra que la de respondre dubtes de la seva sèrie documental. Per aquest motiu va deixar en evidència les mentides de la seva filla (Rocío Flores) i va respondre amb duresa a figures que l'han atacat, com la seva tia Rosa Benito. Això sense passar per alt que, a més, va narrar la pallissa que la seva primogènita li va donar i que explicarà a fons en el proper episodi. Tot això i molt més va ser el que va succeir durant aquesta entrevista. Ara, però, hem pogut conèixer què pensava ella després de la seva emissió.

Primeres paraules de Rocío Carrasco després de l'entrevista

El programa 'Socialité', presentat per María Patiño, és el que va poder parlar amb Carrasco només acabar l'esmentada entrevista. I precisament per això, al programa d'ahir dissabte, va procedir a emetre les imatges d'aquest instant. En concret, en ser preguntada aquella nit per si se sentia més alliberada, la famosa va ser molt clara: «No més alliberada, però sí que ha servit per poder aclarir alguns punts que em deixen satisfeta».

Així mateix, ha exposat que si va triar aquest moment per concedir l'entrevista va ser perquè «vaig considerar que era l'equador de la docusèrie i creia que si s'acabava seria massa informació per anar aclarint punt per punt. Llavors, em semblava correcte fer-ho a la meitat perquè ja hi havia informació suficient com per fer l'entrevista».

Les impressions de Rocío Carrasco

La reportera de 'Socialité' va deixar patent a l'entrevistada que pel seu testimoni havia patit atacs, però que també havia comptat amb moltíssim suport. Davant aquesta situació, Rocío Carrasco va manifestar que «per suposat que em quedo amb els suports rebuts». En aquest punt, es va incidir en què van entrar en directe per recolzar-la tant el seu marit (Fidel Albiac) com les seves cosines de Chipiona o amigues com Yolanda Ramos.

Abans de res de tot això, va exposar: «Que hi hagi entrat Fidel m'ha fet il·lusió, m'ha agradat, m'ha tornat boja perquè no m'ho esperava de cap manera. Jo sé que per a ell no ha estat fàcil fer aquest pas». Després d'això, va afegir: «També m'han fet molta il·lusió les intervencions de Yolanda, Paulina, Pablo...».

Té por?

De la mateixa manera, l'equip de l'esmentat programa li va preguntar a Rocío Carrasco si tenia por. En concret, si temia la reacció que les seves paraules poguessin provocar en el seu ex (Antonio David Flores) o a la seva filla. Davant d'aquesta qüestió, la famosa va ser molt clara: «Jo ja no tinc por. He fet això perquè ja ho puc fer, perquè em trobo fort per fer-ho, i la por ja ha passat».

El públic opina

En emetre les imatges de les primeres paraules de Rocío Carrasco després de l'entrevista, les reaccions no s'han fet esperar. En concret, els espectadors han volgut donar el seu punt de vista al respecte i ho han fet a les xarxes deixant missatges com els següents:

  • «A mi, Rocío Carrasco el que em desperta són ganes de donar-li una abraçada grandíssima. Està a anys llum n classe i educació d'Antonio David i la seva filla».
  • «Així és, Rocío, la por ja ha passat després de vint anys de silenci. Bravo per tu! Ara estàs ressorgint com l'au fènix, estàs començant a ser tu. Sé del que parlo. Tot el meu suport i afecte per a tu».
  • «A per totes, Rocío. Molts et donem suport».
  • «Em complau molt quan dius que estàs preparada i que la por ja va passar amb la veu tremolosa perquè tens por, però estàs mentalitzada a afrontar aquesta por i superar-la per fer-te valdre».