Imatge d'Ana Soria i Enrique Ponce passejant per Nimes, França

Enrique Ponce, novament contra les cordes per defensar Ana Soria

El torero viu en una cruïlla constant després de trencar el seu matrimoni amb Paloma Cuevas

Enrique Ponce viu en una cruïlla constant després d'haver trencat la seva relació amb Paloma Cuevas, amb qui té dues nenes en comú, Bianca i Paloma. La primera d'elles està a punt de celebrar la seva primera comunió, de manera que novament el torero es veurà en l'obligació d'escollir entre les seves filles o la seva nòvia. La seva filla gran, Paloma, va fer la comunió el 2017, però en aquell moment la situació familiar era molt diferent. Ara, el dilema està en si la relació entre Ponce i la seva ex, Paloma Cuevas, és prou bona com perquè Ana Soria pugui anar a acompanyar-lo en aquest dia tan significatiu.

Un dilema

«Si d'ell només depengués, allà estaria Ana, al seu costat», asseguren des del seu entorn més proper. No obstant això, el problema estaria en què a Paloma, a la família i als amics no els faria gaire gràcia presenciar aquesta escena, encara que hagin presumit de portar el seu divorci en pau i harmonia. El principal mal de cap de Ponce resideix ara en haver d'escollir entre la seva família i el benestar de les seves filles, o la seva parella, a la qual tampoc vol excloure d'un esdeveniment tan important. Aquells que el coneixen asseguren que «només vol pau i portar-se bé amb tothom. Anar aquest dia acompanyat només pot generar més polèmica».

Una qüestió de la qual el torero sembla ser força conscient, i és que tot i que han intentat portar el seu romanç amb la màxima discreció, no van poder evitar convertir-se en la parella més polèmica de gran part de l'any 2020. Sobretot, ha sorprès la rapidesa amb la qual tant Ana com Enrique han començat una nova vida en comú allunyada de tot i de tots. A més, sembla que no els ha importat sacrificar-se, ja que Ponce ha deixat als seus fills a Madrid i no ha dubtat a mudar-se amb la seva nòvia a Almeria en un piset d'allò més modern i amb unes impressionants vistes a la platja.

Per la seva banda, Ana ha renunciat al seu somni d'anar-se'n d'Erasmus a Polònia, per seguir a la banda del seu estimat 'Kike', com ella l'anomena afectuosament. A això se suma que fins i tot van decidir ampliar la família amb un gosset anomenat Ney. A més, no deixen de lluir el seu amor a les xarxes socials, on no dubten a proclamar als quatre vents com s'estimen, mitjançant romàntiques imatges i comentaris. «Ets la meva vida», «Només m'importa que tu sàpigues com t'estimo» o «Tu fas que cada racó s'il·lumini i cobri vida», són alguns dels missatgets que s'han anat dedicant a les xarxes socials.

Problemes per a la parella

No obstant això, no és or tot el que llueix, i la parella també ha tingut moltíssims impediments, com la signatura dels papers del divorci que no acaba d'arribar. Una cosa, que segons es rumoreja, també els hauria fet discutir bastant, perquè hauria arribat a un punt en el qual la jove s'hauria cansat d'esperar aquesta separació definitiva entre Ponce i Paloma Cuevas. El principal problema es trobaria en el fet que «hi ha hagut un acord verbal generós perquè ell estava fugint amb una jove que coneixia des de feia dos anys, i en calent Paloma i Enrique van voler ser millors amics... va signar ella, però ell no va signar», explicava fa uns mesos Federico Jiménez Losantos al seu programa de ràdio.

A més, també hi ha hagut bastants especulacions sobre la possible mala relació entre Ana i les filles del seu nòvio. Pel que sembla, les nenes haurien mostrat el seu clar rebuig a la nova parella del seu pare. Per la seva banda, Paloma Cuevas ha refet la seva vida centrant-se completament en les seves dues nenes i en la feina, on li va bastant bé en la seva faceta d'empresària. Això sí, tot i que s'ha especulat sobre possibles interessos amorosos al llarg d'aquests mesos, Paloma segueix soltera i sense ganes, de moment, de tornar a enamorar-se.