Luis Ojeda, futbolista que ha mort als 20 anys.

Mor als 20 anys Luis Ojeda, el nòvio futbolista d'una extronista de 'Mujeres y hombres'

L'esportista ha perdut la vida de manera sobtada i per causes que es desconeixen

Cap de setmana negre per a l'esport espanyol. Aquest matí anunciàvem la trista mort inesperada d'un jugador de rugbi del Dénia als seus 34 anys en ple partit, i ara arriba un nou cop, molt difícil de pair per a molts. Ha mort de manera sobtada Luis Ojeda Suárez, futbolista i actual parella de Lola Ortiz, la coneguda canària que va saltar a la fama després de la seva participació a 'Mujeres y hombres y viceversa'.

La pèrdua ha deixat de nou a tot el país commocionat, especialment per la manera sobtada com ha succeït. Aquest tipus de defuncions, i en persones de tan primerenca edat i, a més, esportistes, crea veritable estupefacció i és inevitable reflexionar sobre com de fràgil que és de vegades la vida. Luis Ojeda Suárez, exjugador del planter de la UD Las Palmas, ha perdut la vida sense que ningú pogués esperar-ho, deixant atònits tots els seus cercles pròxims. El club canari ha estat dels primers, que no l'únic, a lamentar la tràgica pèrdua del jove, que va estar jugant de central al juvenil de el club durant dues temporades.

«Consternats per la sobtada defunció de Luis Ojeda Suárez, jugador del planter que va formar part del nostre equip juvenil durant dues temporades (2017-18 i 2018-19). La UD Las Palmas mostra el seu més profund condol als seus familiars, amics i a tota la família groga. DEP», ha escrit el club en el compte oficial de Twitter del Las Palmas. Precisament en el partit de la UD Las Palmas, els jugadors portaven un braçalet negre en el partit contra l'Espanyol, en senyal de dol per la mort de l'exjugador. D'altra banda, a més, els equips del Departament de Formació i Captació de el club han guardat un minut de silenci en memòria de Luis. Luis Ojeda, natural de Gran Canària, abans de vestir de groc, va jugar també al CD Vecinklubf VFK, club que també ha lamentat la trista i sobtada pèrdua.

Cop dur per Lola Ortiz

Sens dubte, la mort de Luis Ojeda és un cop duríssim per Lola Ortiz, que de moment no s'ha pronunciat al respecte, tot i que ja acumula centenars de missatges de condol dels seus seguidors a les xarxes socials, com aquest: «Potser aquest no sigui el moment ni el lloc, però la veritat és que sento molt el que li ha passat a Luis, moltíssim ànim per a tu i la seva família. És una veritable pena, que en pau descansi. Ànim». «Quina pena més gran en el cor. Pren-te el temps que necessiti el teu cor, la teva ment i la teva ànima per sanar-te, per acceptar i per seguir... Sento molt el teu dolor, et desitjo tota la calma i amor. Que Luis descansi en pau», escrivia una altra seguidora.

Fa tan sols uns dies, Lola dedicava una publicació al seu Instagram per felicitar l'aniversari a la seva parella, demostrant el gran amor que li tenia: «Feliç aniversari carinyo, encara que sembla que qui fa anys soc jo, perquè quin regal que m'emporto». Per la seva banda, el futbolista tampoc amagava el seu amor per la canària. La seva última publicació a Instagram anava dirigida a Lola: «Gràcies per fer-me tan feliç, ets increïble!». Sembla que la seva relació, que van donar a conèixer públicament tan sols fa unes setmanes, anava de meravella. Lola va perdre el seu pare per culpa d'una malaltia un any enrere i ara afronta una altra dura i injusta pèrdua, després d'haver recuperat la il·lusió gràcies a Luis.