El gir sobtat en la vida d'Alfonso Merlos un any després del 'Merlos Place'

L'exnòvio de Marta López no vol saber res de la premsa del cor, i amenaça tots els que recordin el famós episodi que el va llançar a la fama

Fa un any que Mediaset va donar inici al 'Merlos Place', un dels esdeveniments televisius més sonats de la història de la cadena. Tot va començar quan Marta López, una tertuliana coneguda per haver participat a 'Gran Hermano', es va enamorar d'Alfonso Merlos. En aquell temps, era un discret i prestigiós periodista, que no va tenir en compte la seva repercussió mediàtica. L'exnòvio de la col·laboradora tenia certa incapacitat per ser-li fidel a les seves parelles. Així que, va introduir en la relació a una tercera persona: Alexia Rivas, una reportera de 'Socialité', programa presentat per María Patiño els caps de setmana de Telecinco.

Alfonso va negar aquesta història de forma contundent, i va exigir als mitjans de comunicació que respectessin la seva privacitat. Però ja era massa tard. Marta López va seure a 'Sábado Deluxe' per relatar els detalls d'una deslleialtat que havia recorregut mig món. Merlos va convidar a Alexia a passar uns dies al seu domicili, durant la quarantena decretada a causa del coronavirus. Per tant mala sort que, la seva suposada amant es va colar per error en una connexió que el periodista estava fent per a un dels programes on treballava.

El vídeo d'aquest descuit va recórrer mig món. Fins i tot, algunes televisions internacionals van donar veu al vergonyós episodi. Segons Alfonso, tot havia estat fruit d'una mentida de la seva exnòvia: quan va començar la seva relació amb Alexia, ja no estava sortint amb Marta. No obstant això, ningú no es va creure les seves paraules, i el públic el va condemnar com una de les persones més indesitjables del país. 'Sálvame' va començar a treure els seus pitjors secrets a la llum, i la seva reputació es va veure clarament afectada. De fet, va perdre un lloc de treball, pel qual cobrava prop de 7.000 euros, perquè la seva imatge no es corresponia amb els valors de l'empresa.

Per aquest motiu, quan Alfonso va saber que Marta López i Alexia Rivas anaven a participar a 'Supervivientes 2021', va emetre un comunicat on va alertar de les mesures que pensava prendre. En el cas que algú esmentés el seu nom de forma pejorativa, rebria una demanda milionària.

La vida secreta d'Alfonso Merlos

El periodista va abandonar el seu lloc de treball a Telecinco i Cuatro. Col·laborava a 'Ya es mediodía' i a 'Todo es mentira'. Però, des que la seva presumpta infidelitat va començar a estar en boca de tots i la pressió mediàtica es va fer insuportable. Durant un temps va estar sortint amb Alexia Rivas. La parella vivia al domicili d'Alfonso, situat a Boadilla del Monte, a la Comunitat de Madrid. De fet, molts periodistes van poder fotografiar-los junts passejant la mascota que compartien. Tot i això, aquesta relació va durar poc més de cinc mesos.

Encara no han transcendit els detalls de la ruptura però Alexia ha revelat a 'Supervivientes': «A mi em va fer el mateix que a Marta». No obstant això, ningú s'atreveix a aprofundir en aquesta història: Merlos s'està esforçant per deixar enrere el seu passat, i portarà als tribunals a tot aquell que li impedeixi executar aquest desig. En l'actualitat, l'exnòvio de Marta López està treballant en una consultoria de comunicació. És el president de la companyia, i la seva missió consisteix a prestar assessorament comunicatiu als seus clients.

Després que el seu nom recorregués mig món, i fos acusat de ser un dels homes més foscos d'Espanya, Alfonso no vol saber res de dels mitjans de comunicació. En ser acomiadat de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Madrid, on exercia de director de comunicació, va pensar que el millor era crear la seva pròpia empresa. Sembla que l'estratègia li va sortir bé, i no ha tingut la necessitat de tornar a Mediaset per negociar el seu retorn. S'alegraran Marta i Alexia del triomf del periodista?


Comentaris

envia el comentari