Lola Ortiz i la seva parella, el futbolista Luis Ojeda

Les primeres paraules de Lola Ortiz després de la sobtada mort de la seva parella: «No sé com suportar-ho»

La jove ha compartit vídeos i imatges del jove: «Ets el meu àngel de la guarda»

Lola Ortiz, parella de Luis Ojeda Suárez, excanterà de l'UD Las Palmas que ha mort amb tan sols 20 anys de manera sobtada, per fi s'ha trobat amb forces per a pronunciar-se en xarxes socials. I la veritat és que la jove s'ha mostrat completament destrossada.

Lola, qui semblava haver trobat la felicitat al costat del futbolista després de diversos fracassos amorosos, ha trencat el seu silenci sobre aquesta inesperada tragèdia, i ho ha fet mitjançant un preciós text publicat en les històries d’Instagram  amb el qual pretenia acomiadar-se del seu noi.

«Sé que molts s'estan preguntant què ha passat. Luis ja no està amb nosaltres. Estic completament destrossada. No sé com suportar una cosa així», ha confessat.

Lola trenca el silenci després de la mort de la seva jove parella

Encara que la notícia ha transcendit avui, sembla que Luis perdia la vida el 23 d'abril, tal com revela Lola. «El dia 23 d'abril ha estat el dia més trist de tota la meva vida. Es va anar la persona que estimava amb tota la meva ànima i ara ja no està. Se'm va trencar el cor en trossos. No paro de pensar en la seva cara angelical, en els seus ulls i en la seva manera de parlar».

«Et trobo a faltar Luis, no suporto la idea de no tornar-te a veure mai més. No sé com fer-ho. Ahir et vaig escriure una carta i la vaig enviar al cel, espero que t'hagi arribat», escrivia l’exconcursant de ‘MYHYV’. «Vull pensar que ets el meu àngel de la guarda i que cuidaràs de mi».

La jove s'ha mostrat completament destrossada, i és que Luis s'havia convertit en la seva major il·lusió després que trenqués amb la seva anterior parella, Vanesa Klein, el mes d'agost passat. Llavors Lola va fer un gran pas, ja que es reconeixia obertament bisexual en fer pública la seva primera relació amb una dona. Alguna cosa que prenia per sorpresa a molts.

Després de la dramàtica ruptura, la exviceversa arribava a fer fins i tot un vídeo en el seu canal de Mtmad en l'esclafia a plorar explicant els detalls. Poc després, sembla que entrava la seva vida Luis, i en aquests mesos que portaven de relació ha arribat a fer-la molt feliç, tal com compartien en els seus respectius perfils d’Instagram.

Des de lluny es notava que la parella d'adorava. «Gràcies per fer-me tan feliç, ets increïble», eren les boniques paraules que li dedicava Luis en la seva última publicació en la plataforma, la qual coincidia amb el dia de l'aniversari del futbolista el passat 16 d'abril.

«Per molts anys carinyo, encara que sembli que el compleix és meu, perquè quin regal m'emporto», li dedicava ella. Encara no han transcendit els detalls de la seva defunció, però ha estat el club de l'esportista el que ha informat de manera oficial d'aquest tràgic succés a través del seu compte oficial de Twitter. 

«Consternats per la sobtada defunció de Luis Ojeda Suárez, canterà que va formar part del nostre equip juvenil durant dues temporades (2017/2018 i 2018/2019). La UD Las Palmas mostra el seu més profund condol als seus familiars i amics, i a tota la família groga. a. c. s.».

De moment, Lola no es troba preparada per a respondre ni tan sols als seus amics, i sembla que necessita un temps per a assumir la pèrdua. «A tots els meus amics que m'estan enviant suport, perdonin si ara mateix no agafo el telèfon o no contesto. Però és que no tinc ànims per a això. No puc», ha transmès als seus més de 700.000 seguidors.

«Potser aquest no és el moment ni el lloc, però la veritat és que sento molt això de Luis, moltíssim ànim per a tu i la seva família», «És una veritable pena, que en pau descansi ell. Ànim»  o «Molta força Lola», són alguns dels comentaris que ja inunden les xarxes en senyal de suport.