Anabel Pantoja llorando en 'Sálvame'

Una col·laboradora afirma que Anabel Pantoja estafa l'audiència amb les seves addiccions

Anabel Pantoja va justificar la seva sortida del 'piset' amb un problema de salut, però una companya de cadena ha tirat per terra la seva confessió

Telecinco va apostar per Anabel Pantoja per estrenar el 'piset' del seu nou format 'Sola/Solo', que arrencava fa poc més d'un mes. Una gran decepció per a la productora perquè la col·laboradora es va rendir a la primera setmana i va decidir abandonar el reality.

 

Els seus companys de 'Sálvame' van propiciar una rebuda d'allò més desagradable per a la concursant. Els col·laboradors van titllar l'actuació d'Anabel com una gran estafa. Però la neboda d'Isabel Pantoja tenia una bona raó, almenys fins que Carolina Sobe la va tirar per terra.

 

Pocs dies després d'abandonar, la primera concursant es justificava al plató de 'Sábado Deluxe'. Anabel pateix un problema de salut que li impedeix fer vida normal, per la qual cosa no va suportar més la seva estada en el reality. Segons la col·laboradora, pateix addicció als somnífers, fer que li provoca una pèrdua de memòria momentània i, fins i tot, li canvia la personalitat. Carolina Sobe no creu en les paraules de la col·laboradora i considera que la confessió d'Anabel és una estafa per al públic.

 

Escèptica davant l'addicció d'Anabel

La concursant de 'GH 11', incrèdula, no entén com la neboda de la Pantoja pateix aquest problema des de fa dos anys i no l'hi ha explicat a ningú. L'ex parella de Julio Ruz, assegura en una exclusiva concedida a 'Lecturas' que «si la tinc al davant al 'Deluxe' li dic: no et crec». «M'estranya, em grinyola una mica que Anabel no comptés la seva addicció a les pastilles a ningú», afegeix Carolina.

 

La lògica de Carolina Sobe és clara: «Si tens a una Belén Esteban i saps pel que ha passat ella amb el seu problema i tot el que ha superat, per què no et donés suport a aquesta persona? Si jo tingués ara un problema d'addicció, a la primera que dic és a Sofia Cristo, sé que ella em va a ajudar», sentencia contundent.

 

Les paraules de «Tragabel Pantoja», com l'anomena Sobe, cauen en sac foradat per la col·laboradora més hilarant. «Tu pots tenir el problema dels ansiolítics, però no veig jo que sigui un drama quan ni tan sols la teva millor amiga ho sap», sentencia Carolina. «Ho sento molt, potser em fico en un embolic però has utilitzat una cosa que potser no és tant!», Prossegueix.

 

A Carolina se li ha enquistat que Anabel li prengués el repte d'aprimar que li havia proposat 'Sálvame'. «Li vaig proposar un cop però van preferir donar-la a 'Tragabel' Pantoja. I què va fer ella? Ensenyar a la gent a menjar maionesa fins i tot amb la pizza», explica molesta.

 

La confessió més dura d'Anabel

La cosina de Chabelita sempre s'ha mostrat alegre i de bon humor al plató, encara que salti com una lleona quan parlen d'algun membre de la seva família. No obstant això, la cara oculta de la col·laboradora mostra una persona molt diferent. La jove va relatar que la seva addicció a les pastilles per dormir va començar sobre els 19 o 20 anys. «Tot comença quan em vaig independitzar, me'n vaig a un pis, vinc a la tele i canvia la meva vida. Em fa pànic dormir sola i començo amb això. Ho faig com qui es posa crema a la cara», confessa Anabel.

 

La col·laboradora va mitigar els seus problemes d'insomni i ansietat nocturna prenent més del doble de la dosi recomanada pel metge. La seva família està preocupada. «Em ficava al llit amb una pastilla i donava voltes, al començament no vaig anar al metge perquè em feia por que la meva mare s'espantés. Tota la meva gent està molt disgustada amb aquest tema», al que afegeix «m'he adonat de la dependència que tinc, diàriament  prenc més del doble del que m'aconsella el meu doctor. Començant per la meva mare, passant per la meva família i acabant per la meva parella, estan farts i volen que busqui una solució. Estan al meu costat i ho passen malament al veure'm així».

 

«En un futur m'agradaria ser mare i no vull viure així, és una manera molt vaga d'afrontar-ho», explicava. Anabel assegura que ha pres consciència del seu problema i està treballant per solucionar-ho més encara quan el seu nuvi, el «negre», com ella l'anomena afectuosament, li ha donat un ultimàtum.