La Infanta Sofia amb la seva germana la Princesa Elionor

Sofia torna a ser el focus d'atenció el dia especial que ho havia de ser tot per a Elionor

La infanta segueix apostant pel seu estil particular

Aquests dies estan sent molt importants per a la infanta Sofia i la princesa Elionor. I és que han acudit amb els seus pares a terres asturianes per a poder assistir al lliurament dels Premis Princesa d'Astúries, que va tenir lloc en la tarda d'aquest divendres.

Dijous ja es va poder veure als reis al costat de les seves filles visitant l'antiga Fàbrica d'Armes de la Vega. I això va permetre que l'interès recaigués sobre aquelles. En concret, Elionor va ser lloada pel canvi de look que ha donat en els últims temps, pel fet que és hereva al tron. I és que ara combina peces ‘low cost’ amb altres de luxe, al mateix temps que ha apostat per un abillament una mica més 'madur'. Això sense passar per alt tampoc que fins i tot ara està decantant-se per introduir en el seu vestuari nous colors, com el verd.

No obstant això, encara que potser no volia, la seva germana, la infanta Sofia va tornar a enlluernar i li va restar un cert protagonisme a aquella.

Va acaparar les mirades

La premsa que va acompanyar a Felip VI, la reina Letícia i les seves filles en la citada visita no va poder evitar posar especial atenció en la benjamina dels reis. I és que no sols va mostrar la seva habitual desimboltura sinó que va aconseguir sorprendre, en certa manera, amb el seu abillament.

En concret, la infanta Sofia sembla que encara no està disposada a fer aquest salt estilístic, com sí ha fet la seva germana. Això sí, únicament es va poder apreciar en l'abric que portava i que va mantenir en secret el vestit que portava sota. El motiu? Que tenia coll tipus xemeneia i ho va tenir cordat pràcticament tot el temps. I aquest 'misteri' va ser el que va fer encuriosir entre els reporters presents.

El que sí que va compartir, quant a ‘look’ es refereix, amb la princesa Elionor i fins i tot amb la seva mare, Letícia, va ser que va optar per un estil senzill i també per portar calçat pla. En concret, les tres es van decantar per lluir ballarines que pertanyien a la reconeguda signatura Pretty Ballerinas.