ÚLTIMA HORA

🚄 Una avaria entre Sants i Plaça Catalunya provoca retards a les línies R1, R3 i R4

Desconcertant resposta de la reina Sofia quan li demanen sobre Joan Carles I

La mare de Felip va assistir als premis Princesa d'Astúries

La reina Sofia en un acte institucional
La reina Sofia es nega a parlar del seu marit en públic | Europa Press

Divendres passat es va celebrar la 40a edició dels premis Princesa d'Astúries i amb motiu d'aquesta celebració, la reina Sofia es va desplaçar fins a la comunitat natal de Letícia per a ser present en el lliurament d'aquests guardons. Una cerimònia que va ser molt diferent de la dels anys anteriors a causa de la crisi sanitària. 

L'emèrita va arribar a Oviedo amb cotxe, de manera discreta i vestida amb un vestit amb faldilla de color clar que va complementar amb una màscara FFP2. 

La incomoditat de la reina Sofia davant la pregunta més esperada

Encara que a penes li va donar temps a saludar als periodistes que eren allí presents, una dona de ‘Al rojo vivo’, de la Sexta, la va abordar i li va fer la pregunta més incòmoda i esperada, i la tibant reacció de donya Sofia no va fer més que confirmar el neguit que aquesta li va provocar. 

Tot indicava que el Rei Emèrit tornaria a Espanya pel dia de la Hispanitat i que seria present en el nou lliurament dels Premis Princesa d'Astúries. Tanmateix, això no ha estat així i sembla que l'excap d'Estat encara es troba a Unió dels Emirats Àrabs i no té decidit quan tornarà.

La resposta de la reina 

Des que es va fer públic el comunicat del seu exili, són moltes les preguntes que s'han fet sobre aquest assumpte i que encara no han estat respostes i entre elles es troba la de què ha succeït entre la reina Sofia i el seu marit, i és precisament per aquest motiu que han aprofitat aquesta ocasió per a preguntar-li sobre aquest tema. 

«Ha tingut contacte amb don Joan Carles?», va preguntar la periodista de ‘Al rojo vivo’ mentre la mare de Felip continuava caminant i va respondre, d'una forma molt eloqüent i sorprenent, sense arribar a mirar-la: «Ai, quines preguntes!».


Comentaris

envia el comentari