Elionor, d'estrena: es posa talons per primera vegada

El nou estil de la princesa d'Astúries ens confirma que ja no és una nena

La princesa Elionor entrant a la l'escola amb mascareta
Elionor i 'la seva primera vegada' amb talons just abans dels 15 anys | G3

Divendres passat es va celebrar una nova edició dels Premis Princesa d'Astúries, però aquesta vegada d'una forma molt diferent dels anys anteriors. En aquesta ocasió, no hem pogut gaudir de la catifa blava que portem contemplant al 'Teatre Campoamor' durant 39 edicions d'aquests guardons, perquè el lliurament dels premis s'ha realitzat al saló 'Covadonga' de 'l'Hotel de la Reconquista'.

Els reis van arribar amb les seves filles dijous a la comunitat natal de Letícia i van acudir directament a visitar les instal·lacions de la 'Fábrica de Armas de la Vega', que estaven organitzades amb motiu del certamen per enaltir la figura i l'obra dels guardonats amb diferents activitats adreçades a tots els públics.

Allà ja vam poder gaudir, un dia abans de la cerimònia, de Felip i Letícia al costat de la princesa Elionor i la infanta Sofia rebent en audiència els presidents dels jurats, als membres dels patronats Princesa d'Astúries i Fundació i als premiats d'aquest any al pati dels 'Gatos' del mateix establiment.

Elionor va lluir un vestit verd de Mango amb una jaqueta 'oversize' de Carolina Herrera, mentre que Sofia va apostar per un abric negre amb botonadura de perles i unes ballarines, de 'Pretty Ballerinas', a joc.

El gran canvi en el 'look' d'Elionor

No obstant això, el vestit que més va cridar l'atenció va ser el que va triar la princesa d'Astúries per a la recepció de l'hotel. La jove, que en uns dies complirà 15 anys, va entrar a la sala de les audiències alçada sobre les seves primeres sabates de taló.

Elionor va triar un vestit de gasa beix amb pics negres, amb botons a la zona del pit, de màniga llarga rematada amb volants, arrufat a la cintura i amb un coll 'mao' amb llaç. Es tracta del model 'Mirta' de Poète. I ho va combinar amb uns salons negres de davant amb taló de 'rodet' de quatre centímetres, de 'Pretty Ballerinas', que són la demostració definitiva del pas que està fent Elionor de nena a adulta, com vam poder observar a la Festa Nacional.

Les sabates de Leonor a Astúries
Les sabates de la princesa Elionor | GTRES

En aquesta ocasió, la infanta Sofia, qui sempre aconsegueix superar a la seva germana en els 'looks', ha deixat que el protagonisme se l'emporti la primogènita de Felip i Letícia i ha optat per un perfil baix, triant un vestit camiser en tons granats lleugerament acampanat, de màniga llarga, amb cinturó amb sivella de Mango i unes ballarines beix de 'Pretty Ballerinas'.

La Família Reial a Astúries, 2020
La Família Reial rebent als guardonats dels Premis Princesa d'Astúries 2020 | GTRES


Comentaris

envia el comentari