ÚLTIMA HORA

🚄 Una avaria entre Sants i Plaça Catalunya provoca retards a les línies R1, R3 i R4

Els problemes que la infanta Sofia va mostrar en públic, culpa 'de la seva genètica'

La infanta Sofía ha heretat un problema per part de la seva família paterna

La Infanta Sofia amb la seva germana la Princesa Elionor
La infanta Sofia té un problema genètic | GTRES

Ha heretat els ulls blaus del seu pare i el color de cabell de la seva mare, però la infanta Sofia també ha heretat el pèl encrespat i rebel de la seva tia, la infanta Elena i la filla d'aquesta, Victòria Frederica.

Les alarmes sobre el problema capil·lar de la filla dels reis d'Espanya saltaven durant el Dia de la Hispanitat, on la jove lluïa un cabell mig ondulat que donava aspecte de deixadesa. Al contrari que la seva germana, la princesa Elionor, la filla petita dels reis no té un cabell fàcil de pentinar.

Segons una entrevista que ha concedit Eduardo Sánchez, director de 'Maison Eduardo Sánchez', per a la revista 'Vanitatis', Sofia presenta «la típica cabellera d'una adolescent, llarga i sense gaire forma, encara que sí que es podria fer un degradat frontal millor executat. Sembla una cabellera abundant i segurament ondulada o mixta, perquè té de qui heretar ambdues coses per part de la família paterna, la quantitat i encrespat de la seva tieta Helena, i el bon cabell de la seva tieta Cristina».

Aquest fet explicaria per què la infanta Sofia sol portar pentinats molt més senzills que la seva germana, per així evitar que el seu cabell es crespi. Tot i que sempre opta pels cabells llisos, la veritat és que de vegades hem pogut veure com, quan es recull el seu cabell, queden a la vista els seus 'baby hairs', aquests fins flocs de cabell nou que solen sortir cap a l'exterior quan portem el cabell lligat.

Segons ha confessat Eduardo Sánchez a 'Vanitatis', aquest problema té fàcil solució: «És un cabell que s'ha de mantenir molt ben hidratat i si és alguna cosa més rebel, es podria fer una lleugera enzimoteràpia per controlar aquest lleuger encrespament». Aquest tractament consisteix en un allisat orgànic, lliure de formol i derivats, que es pot aplicar a tota mena de cabells.

Sense dubte, a partir d'ara, sobretot a la tardor i a l'hivern, serà més habitual veure la filla petita dels reis d'Espanya més despentinada del que és habitual, ja que aquestes estacions solen ser més humides i fredes, afectant terriblement al seu cabell .


Comentaris

envia el comentari