Plató de Sálvame amb els col·laboradors

Una col·laboradora de 'Sálvame' fa un pas: «vull ser mare amb un donant anònim»

'Sálvame' s'ha quedat molt sorprès per la notícia

'Sálvame' s'està parlant molt d'embarassos en els últims mesos. Belén Esteban vol tornar a ser mare, però hi ha una altra col·laboradora que també i que, malgrat que havia mantingut en secret aquest desig, ara l'ha revelat a l'audiència. És més, ha donat detalls al plató sobre la previsió de fer una inseminació per gestar el seu segon fill. Es tracta d'Alba Carrillo, que té un nen i vol ampliar la família.

Alba Carrillo vol tenir un altre fill
Alba Carrillo vol tenir un altre fill | GTRES
 

Alba Carrillo revela a 'Sálvame' que intentarà tornar a ser mare

Alba ha passat una setmana realment dura, ja que la seva mare, Lucía Pariente, ha estat l'última expulsada de 'Secret Story', un fet que la jove considera injust. A més, ha estat traïda per la seva amiga, Isabel Rábago. Sobre l'expulsió, Carrillo ha confessat que està dolguda, i que «serà difícil que se solucioni amb Isabel, ja que ha atacat i ha faltat el respecte a dos dels pilars fonamentals de la meva vida. La meva mare és allà, però té un motiu de ser i ella el sap, perquè és la meva amiga», ha conclòs.

Carlota Corredera va preguntar a Alba Carrillo si Lucía ha patit necessitats econòmiques. En aquest punt, la seva filla s'ha sincerat, i ha revelat que desitja tenir un altre fill. Ho vol fer sola, i explica que els seus pares són al seu costat ajudant-la. A més, assegura que «ho havia parlat amb els meus amics del 'Fresh'». Així, la col·laboradora ha reconegut que desitja donar-li un germanet a Lucas, el seu fill de deu anys que va tenir fruit de la seva relació amb el pilot Fonsi Nieto.

Alba Carrillo dóna més detalls

Després de confessar aquest secret, Alba Carrillo ha revelat algun detall més del seu projecte maternal. Així, ha explicat que, «en principi, serà mitjançant inseminació artificial i amb un donant anònim», gràcies al fet que té òvuls congelats, cosa que explica que va fer abans dels 35 anys per recomanació. De fet, va celebrar els 35 aquest mes de juliol, però va fer el procés el mes de gener, un procés que ha destacat que «és molt dur», per la qual cosa ha demanat empatia per les dones donants.

En relació amb Isabel, Alba Carrillo ha exposat que el conflicte «és una cosa molt privada, però ella ho sap perquè és la meva amiga. Va sorgir l'oportunitat que la meva mare entrés al concurs, i com que la meva idea és fer la inseminació el gener, ella em va dir que féssim una mica de guardiola». Respecte d'això, Carrillo ha deixat una clar que «no necessitem diners, estem bé, però ella em va dir això per afrontar el procés».

El fet que la seva amiga nominés a Pariente per fer-la fora, tot i saber per què era al programa, és el que li ha dolgut a l'exmodel, i així ho ha manifestat. Després d'explicar això i el que té en ment, tot han estat rialles a plató, bàsicament perquè Víctor Sandoval, i fins i tot Kiko Jiménez, li han ofert entre bromes ser el donant que necessita per tenir el seu segon fill.

Els espectadors del programa opinen

El que va explicar per Carrillo no ha deixat indiferent el públic de 'Sálvame'. Mostra d'això és que les xarxes s'han omplert de missatges opinant al respecte, la majoria dels quals eren de burla i crítica. Alguns comentaris es referien a la intenció de Carrillo de guanyar diners i de vendre imatge.